Ylläs maisematie kartta

Fonecta Kartat ovat Suomen nopeiten päivittyvät kartat. Ylläkseltä alkunsa saava ja Kellostapulin kainalossa matkaansa jatkava Varkaankuru on. Karttapaikka ( Maastokartta ) Maanmittauslaitos. Siihen aikaan kun Ylläkselle maisematietä suunniteltiin. Lähdimme liikkeelle Äkäslompolon puolelta ja apuvälineinä oli karttojen lisäksi Oulun toimiston. Mökin pihalta pääsee suoraan hiihtämään tai kesällä vaeltamaan.

Reittihaku, ajo-ohjeet ja reittikartta matkalle Ylläs – Kolari. Vertaa helposti etäisyyksiä, juna. Syötä alle lähtöosoite ja määränpää. Maisematietä Äkäslompolosta Ylläsjärven puolelle. Ylläsjärven ja Äkäslompolon välinen maisematie nopeuttaa kylien välillä liikkumista eikä välipäivän ohjelma ole sidottu majapaikan sijaintiin. Kartalla näkyvät palvelut perustuvat Fonectan tarjoamaan tietoon. Rovaniemi 165 km pohjoiseen, Ylläsjärven matkailukylän alueella, ei uinti- tai. Koska reitit muuttuvat helposti, maastossa olevat reittikartat vanhenevat nopeasti.

Ylläksen maisematie ja kansallispuisto n. Ajo-ohje Ylläsjärvestä: ajetaan Ylläsjärvestä maisematietä Äkäslompolon kylään. Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen maastohiihtotapahtuma Ylläs -Levi 13. Sekä Ylläs että Levi ovat helposti saavutettavissa niin lentokoneella, junalla kuin autollakin. Junkajänkkän syvyyskartta (linjasto on merkitty pisteviivalla ). Laaja polku- ja reittiverkosto hyvine opastuksineen sekä uusi maisematie. Huoneistoala 70 m², josta parvella 16 m². Osaako joku hahmottaa mitä uusi maisematie tuo mukanaan? Kolarin ja Ylläsjärven välistä tietä.

Näet yhdellä silmäyksellä avoimet hissit. Voit katsella tunturia eri suunnista ja mitata etäisyyksiä. Ylläksellä tuon määrän voi kymmenkertaistaa yhdessä päivässä. Matkan paras hankinta on Jounin kaupasta löytynyt latukartta. Ennakkoon olimme kartalla nähneet jonkin huoltotien menevän laelle mutta sen. Y1:n kohdalta maisematien ja pururadan välissä kulkee jonkin verran.

Näytä kohteen Ylläs hotellit kartalla. Ylläs oli meille entuudestaan tuttu lähinnä Äkäslompolon kylässä sijaitsevasta. Lisätietoja ja karttoja hotellin vastaanotosta sekä Kellokkaasta. Ylläksellä Ylläsjärven kylässä, maisematien alkupäässä sijaitseva rivitalohuoneisto, jossa tupakeittiössä vuodesohva, makuuhuoneessa parisänky, sekä tilava.

Se on karttaan merkitty yleinen tie. Jokijalka: Ylläs, IsoYlläs,Kolari,Lappi,Finaland 0 km. Suositeltavaa hankitaa paikalle tuleville: maastopyöräreitit Kartta on toistaiseksi vielä hieman vaillinainen mutta uutta parannettua. Valikoimassa on kotimaisia kartta – ja matkaopastuotteita sekä mm.

Added by Finnish Transport Agency. Reitit oli hyvin merkitty ja kartta sekä kompassi varmistivat oikeat polut. Ministeri Jari Leppä tutkii karttanäyttelyä Porissa. Osoite: Kevätpiiponkuja 3a, Ylläs, Kolari. Vihreä= luonnon ympäröimä puska Ruskea = Muut Palvelut pinnillä, työn alla.

Yllästunturin ympäristössä kulkee yli 330 km.