Yleisimmät sukunimet

Väestörekisterikeskus julkaisee avoindata. Tarkista, löytyykö omasi listalta ja tutki samalla oman nimesi yleisyyttä. Listalla on yleisimmästä harvinaisimpaan kaikki sukunimet, joita on ollut vähintään 20 Suomen kansalaisella. Näiden nimien lisäksi Sukunimi -infossa on myös.

Tällä Sukunimi-infon sivulla esitellään sukunimien suosiota ja suosionvaihteluja Suomessa. Sivulla on lueteltu Suomen yleisimmät sukunimet sekä eniten.

Suomen suosituin sukunimi on korhonen

Yleisimmät sukunimet

Tuore tilasto kertoo tuhannen yleisimmän sukunimen tarkan määrän Suomessa. Kartta näyttää sukunimen perusteella, kuinka paljon nimeä kantavia. Kunnan mukaan karttapalvelu taas listaa kunnan yleisimmät sukunimet. Toiseksi yleisin sukunimi Oulussa on Karjalainen ja kolmanneksi yleisin on Moilanen. Koko Suomessa ne ovat vasta 25.

Tässä esitellään yleisimmät sukunimet sekä tutustutaan niiden. Kaapo, 9, Tilda, 11, ja Ville, 14, ovat jo tottuneet siihen, että oma sukunimi on se kaikkein yleisin.

Euroopan yleisimmät sukunimet

Yleisimmät sukunimet

Tildan luokalla on neljä Korhosta ja Kaapon. Tällä hetkellä Suomen yleisin sukunimi on Virtanen, mutta kuulin että tulevaisuudessa Korhonen menisi ohi. Osaako kukaan kertoa tästä tarkemmin, vuosilu. Arvaa Suomen yleisimmät sukunimet.

Mukaan on laskettu Suomen väestörekisteriin kuuluvat henkilöt, joilla sukunimi on nykyisenä nimenä. Johtimellisista talonnimistä yleisimmät sukunimiksi muodostuneet nimet ovat. Sivut, jotka ovat luokassa Englannin kielen sukunimet. Seuraavat 63 sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 63. Sukunimet ovat lähes poikkeuksetta yksitavuisia (mukaan lukien kaikkein yleisimmät nimet kuten Wang, Liu ja Zhao), tosin löytyy myös harvinaisia kaksitavuisia. Esimerkiksi Suomen yleisin sukunimi Korhonen, kuudenneksi yleisin Hämäläinen ja yhdeksänneksi yleisin Heikkinen ovat vanhoja itäsuomalaisia sukunimiä.

Hesarin kuukausiliite on poiminut väestötietojärjestelmästä yleisimmät sukunimet kunnittain. Tohmajärvellä johtaa Hämäläinen, hopealle on. Vasta ilmestyneessä Satakunnan puhelinluettelossa yleisimmät kymmenen sukunimeä ovat samat kuin viime vuonna. Seuraavaksi yleisimmät sukunimet Pohjois-Karjalan pääkaupungissa ovat Hirvonen (947), Kettunen (601), Kinnunen (600) ja Korhonen (560). HS kokosi kartalle kaikki sukunimet paikkakunnittain.

Hyrynsalmella joka kuudes on Heikkinen, Närpiön yleisin sukunimi on Nguyen.

Nämä ovat suomen yleisimmät sukunimet – löydätkö omasi?

Yleisimmät sukunimet

Puolan yleisimmät sukunimet (Nimi, Puola). Luettelo tavallisimmat sukunimet Irlannissa. Murphy – Sea taistelija Suosituimmat Irlannin sukunimet. Ruotsin suomalaistaustaisen väestön tavallisimmat sukunimet eivät poikkea ruotsalaisväestön yleisimmistä sukunimistä. Yleisimmissä etunimissä suomalaisuus. Ykköspaikkaa pitää nyt Korhonen. Iltasanomat on julkaissut nimikartan, joka näyttää sukunimen perusteella, kuinka. Karttapalvelu myös listaa kunnan yleisimmät sukunimet.

Mitkä ovat suomalaisten yleisimmät sukunimet, kuulutko top 10 kärkijoukkoon? Mukana myös linkki suosituimpien etunimien listalle. Jokseenkin koko itsenäisyyden ajan on ollut Virtanen yleisin. Joko savolaisuus on nyt saanut ylivallan, kun tähän asti kakkosena ollut.

Keski-Suomi on Niemisten ja Mäkisten maakunta – Kotimaa – Keskisuomalainen. Kello on aamulla puoli kymmenen ja.