Yki sokkeli pohjuste

Tuote soveltuu sokkeliin Tuote on vesiohenteinen. Tee tarvittaessa ylitasoitus Yki Oikaisulaastilla tai Yki Värilaastilla. Sokkeli on tärkeä osa rakennuksen julkisivua. Oletko aloittamassa kivipinnan maalausprojektia? Valikoimastamme löydät niin betonimaalit, sokkelimaalit kuin muillekin kivipinnoille soveltuvat maalit ja. Yki -sokkelimaali on perinteinen, täyshimmeä maali betonisokkeleiden ja tasoitettujen. Maalaaminen suojaa ja kaunistaa niin vanhan kuin uudenkin sokkelin. Muista myös: pohjuste, homeenpoistoaine, telat, työvaatteet ja – käsineet.

Yki Rouhepinnoite on vettä hylkivä karkea pinnoite, jolla sokkeleihin. Uusi Yki estää kosteuden tunkeutumisen sokkeliin, mutta on silti vesihöyryä. Kivisil pohjusteella tai Alfasil silikonisuojalla. Maalamalla sokkelin saat samalla uudistettua talosi ilmeen. Lähes rajattomasta värivalikoimasta löytyy oikea väri jokaiseen sokkeliin. YKI SOKKELI – JA OIKAISULAASTI 25 KG.

Näin pinnoitat sokkelin aikaa kestäväksi. Silikonipohjuste soveltuu käytettäväksi asuin-, varasto-, liike- ja teollisuusrakennuksissa pohjusteena. Soveltuu huokoisten, vettä imevien, maalaamattomien ja. Järjestä työ niin, että työtaukojen ja eri purkkien rajakohta tulee mahdollisimman huomaamattomaan kohtaan.

Tuotteistamme löytyy myös puunsuojia, pohjusteita ja öljyjä. Kivirouhepinnoite antaa sokkelille näköä ja kestää vuosikymmeniä. Kunnolla pohjustetulle alustalle tehty rouhepinnoitus kestää jopa vuosikymmeniä. Pituutta sokkelilla reilu 50m ja korkeus ~50cm =n. Muuten sama kun Yki mutta hartsipohjainen pohjuste lateksin sijaan. Betonirakenteiden ja sementtivahvoilla laasteilla ylitasoitettujen betoni- ja harkkopintojen sekä levypintojen pinnoitukseen sokkeli – ja seinäpinnoille.

Tätäkään sokkelia ei siis isommin tullut pohjustettua. Yleensä sokkeli jää osittain maan alle ja osittain näkyviin maan pinnalle. Rouheita on saatavissa viittä väriä. Rouhepinnoituslaastia valmistetaan harmaana, tummanharmaana, vaaleana ja punaisena. Tikkurila: Yki sokkelimaali (2 kerrosta). Sokkelimaali taitaa koskea YKI Aitokiveä, ei rouhepinnoitetta. Jämerä-kivitalo Lahteen: Ulkoseinät saavat väriä pintaan.

Pylväät maalattiin Yki -sokkelimaalilla. Ultra koska niiden käyttö on helppoa. Valtti- pohjusteella ja pintamaalattiin kahteen kertaan Vinhalla. Sokkeli maalattiin YKI sokkelimaalilla, jonka sävy oli 556X. Pohjustus Suosittelemme, että esikäsitelty alusta pohjustetaan Tikkurilan Silikonipohjusteella. Heti verkkokaupan ja myymälän varastosta 4 prk. Betonijulkisivujen maalit Sokkelin maalaus S okkelit ovat tärkeä osa rakennuksen julkisivua.

Sokkeli viimeistelee talon ulkokuoren ja. Heinolan Levy ja Lista on täyden palvelun rakennustarvikeliike! Meiltä saat kaiken mitä rakentamisessa tarvitset, alusta loppuun asti, myös kuljetus- ja. Kuinka saan pysymään styroxin vuosikaudet tiiviisti sokkelia vasten, kun ei ole.

Jos jollain on kokemuksia uretaanin tai eps:n pinnoituksesta yki. Silikaattilaastia tai keinohartsi pinnoitteita, kuten.