Yki aitokivi hinta

Käyttökohteiksi sopivat sokkelit, seinät ja rakennuksen. Alkalinkestävä, akrylaattisideaineinen, sävytettävä sokkeli- ja seinäpinnoite aidosta kivirouheesta. Näyttävällä luonnonkivipinnoitteella saadaan aito ja kaunis kivipinta sokkeliin. Yki Aitokiven avulla voit ideo.

Tuotteen näyttävyyden takaa suomalaisesta peruskalliosta louhittu. Yki rouhepinnoitus onnistui ohjeiden mukaa hyvin ja omasta mielestäni lopputulos on. Voidaan sävyttää, hintaan lisätään sävytyslisä. Tilavuus, l: Tuotteen hinta on saattanut muuttua tekemiesi valintojen perusteella.

Tikkurilan YKI sokkelimaali, 9L. Yksi vaihtoehto on rouhepinnoite suoraan oikeeseen sävyyn tai kivirouhepinta. Yki sokkelimaali on niin hyvää. Vielä kaksi purkkia A-valkoista sokkelimaalia. Purkin koko 0,9 litraaPurkin hinta 5 euroa. Color Expert, koodi, alv 0% hinta. Teknos kauppamaalit, prk, alv 0% hinta.

Soveltuu betoni- ja tsaoitetuille harkkosokkeleille. Täyteaineet myös alentavat maalin hintaa, mutta eivät vaikuta maalin peittokykyyn tai. Osta kytetyt Kartiomurskain baupool. Vaihtoehdoksi olen ajatellut Yki rouhepinnoitetta tai vastaavaa joltain muilta valmistajilta. Sokkelimaali taitaa koskea YKI Aitokiveä, ei rouhepinnoitetta. Niillähän olis kans joku ja ajattelin mahtaisko hinta olla kohdillaan. Kivitalot-värikarttaan on valittu.

KIVITEX SILIKAATTIMAALI SA 18L VALKOINEN. YKI SOKKELIMAALI 9L A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ. Pyydämme erillisen hinnan seuraaville kolmelle (3) kokonaisuuksille. Yki jokivene varustettu trimmitasolla. YKI -ERÄKANOOTTI VALMISTETTU KOVAAN KOSKIKÄYTTÖÖN. Hintaa ei saatavilla Sijainti myymälässä Valitse oma myymälä nähdäksesi sijaintikartan. Tarjouksen tekijä, Hinta, Ennakkop.

Yki ei hengittänyt eli siirtänyt ja luovuttanut kosteutta, ja maali oli korkannut ihan joka. Mistä alkaen hinta on alkanut olla laadun mittari? Vesiohenteinen telattava Yki Sokkelimaali. Eero Aarnio, Mirja Orvola, Yki Nummi ja Lisa Johansson-Pape. Perusmaali: Hintaryhmä: Näytöllä esitettävät värit on saatu aikaan sähköisesti. Tuotetta ei voi tilata noutomyynnistä Tuotetta ei voi tilata kotiinkuljetuksella. YKI -sokkelimaali tai vastaava – Ikkunapuitteiden ja ovien maalaus EI kuulu urakkaan.

Sokkelin maalauskahteen kertaan esim. KATTO: – Hilseilevän ja ironaisen. Yki Rouhepinnoite on vettä hylkivä karkea pinnoite, jolla sokkeleihin. Pidätämme oikeuden tuote- ja hintamuutoksiin. Ja kaiken lisäksi samaan hintaan saat myös tutkitun suojan paloa.

Kannattaako 11 vuotta vanha yki sokkelimaali heittää jo menemään vai tuleeko tuosta vielä kalua sekoittamalla. MÄÄRÄAIKAISTILAUKSENA (tilausaika) 12 kk 266 € 6 kk 144. Käsittely onnistuu helposti Yki-tuotteilla.