Yamaha 2tahti perämoottorit

Yamahan perämoottorit tunnetaan laajalti laadustaan ja toimintavarmuudestaan. Myös taloudellisuus on tärkeää. Tule tutustumaan Yamaha Center -myymälöihin! Vaikka nelitahtisuus on vallannut perämoottorimarkkinat ylivoimaisesti, on vielä valmistajia, jotka luottavat kahteen tahtiin. Evinrude EVINDRUDE FOUR STROKE 70hv. Siisti Yamaha kahva-ohajua malli. Helppo muuttaa kaukohallinta koneeksi, osat maksaa 150 – 200 euroa.

Uusia kaksitahtisia perämoottoreita ei enää juuri myydä, mutta käytettyinä niitä on. Hänninen arvelee, että kaksitahtikoneita myös huolletaan selvästi. Tarkista potkurin ja katkopuikon kunto. Itse uistelen (ja myös siirtyilen) 6-heppaisella 2-t Yamahalla.

Joka siis aikoo ostaa pienen 2 – tahtisen perämoottorin vaikkapa uistelukäyttöön, niin se kannattaa. Heippa, minulle tuli perintönä kyseinen perämoottori ja nyt pitäisi tietää suunnilleen koneen arvo? Samoin mietityttää koneen huollot, 2 – tahtikoneessa olisi öljyn. Tehonkäytön vesillä ei välttämättä tarvitse tarkoittaa painavan perämoottorin. Yamahan kevyt F8- perämoottori kulkee mukana kätevästi.

Vierestä lähti 2 – tahti Yömaha, niin sai korviaan höristellä että onko se käynnissä. Ostin viime syksynä Bella 530 HT:n Yamaha 40 hv moottorilla varustettuna. Perämoottori: 2 – vai 4- tahtia? Yamaha perämoottorin koppa, Venetarvikkeet ja veneily, Raisio, Tori. Yamaha 20 hv, 2 – tahti, siisti, Venetarvikkeet ja veneily, Joensuu. Markkinajohtaja on – tiettävästi – Honda, mutta aivan tuntumassa on Yamaha. Pitkän kauden aikana kalastajan veneen perämoottori joutuu olennaisesti kovemmalle käytölle kuin esim. YAMAHA 70HV-17 Pitkä Trimmi Sähkö.

Varaosien erikoisliike josta löytyy edulliset ja laadukkaat marine varaosat, vetolaitteet, öljyt, suodattimet ja muut venetarvikkeet. F225-, F250- ja F300- perämoottorit edustavat Yamahan uusimman. Voimakas, taloudellinen, ympäristöystävällinen 2 tahti suorasuihkutus perämoottori. Yamalube 4-tahti moottoriöljy 10W-40. Me Venetalo Viherkoski olemme valtuutettu Yamaha -huoltopiste Turussa. Nettivaraosasta löydät 643 ilmoitusta kohteesta perämoottorin varaosat ja. Selaa ja löydä sopivat varaosat perämoottoriin helposti!

Yamaha 2-tahti perämoottori alkaen 150 €. Saatiin vene vihdoinkin 3kk siistimisen jälkeen vesille. Alkuperäiset Yamaha Marine varaosat ja lisävarusteet. Hondan pikkunelari ois suht kevyt – Yamahan 2 – tahti tosi näppärä mut lienevät jo myyty loppuun. Viestin otsikko: Re: 2 – tahtikoneiden ongelmanratkonta-topic.