WPC-vinyylilattian edut

Kestävä lattia on välttämätön monissa tiloissa. Pitkäikäisyys on tärkeä tekijä myös lattiamateriaalia valittaessa aina vilkkaasti liikennöidyistä asuintiloista, kuten sisääntuloalueista ja lokahuoneista, erittäin vilkkaisiin julkisiin tiloihin, kuten auloihin ja odotustiloihin. Vinyylilattiat ovat jo pitkään olleet parhaita vaihtoehtoja, kun pitkäaikainen kuluminen on tärkeää.

Syksy / 4mm / PVC / irtonainen kerroslattia
SKU: 15274141

Nykyään puumuovikomposiitti eli WPC-vinyylilattia on yhä suositumpi. WPC-vinyylilattiat on suunniteltu erittäin kestäviksi, ja niitä on saatavana klassisen ja nykyaikaisen näköisinä, jotta ne sopivat myös sisustukseesi. Silti monet ihmiset eivät oikein ymmärrä, mistä WPC-vinyylilattiassa on kyse.

Tämän oppaan avulla saat lisätietoja WPC-vinyylilattian asentamisen hyödyistä osana seuraavaa rakennus- tai kunnostushankettasi.

Mikä on WPC-vinyylilattia?

Puumuovikomposiittilattia on suunniteltu materiaali, joka on rakennettu supervahvaksi ja erityisen kestäväksi. Näin WPC-vinyylilattian muodostavat useat kerrokset näyttävät ylhäältä alaspäin:

  • Kulutuskerros. Tämä läpinäkyvä WPC-materiaalin kerros antaa ylimääräisen naarmu- ja tahrasuojan alla oleville kerroksille.
  • Painettu kalvo. Painettu kalvokerros antaa lattiamateriaalillesi halutun ulkonäön, kuten esimerkiksi luonnolliselle kovapuulle.
  • Vinyylipintakerros. Tätä vinyylikerrosta käytetään komposiittiydinmateriaalin ja painetun kalvon välissä, joka antaa lattiamateriaalillesi sen ulkonäön.
  • Puristettu jäykkä ydin. WPC-lattiapäällysteen ekstrudoitu jäykkä ydin on valmistettu puumassasta, muovista ja vaahdotusaineista, ja se on vahva, mutta pehmeä jalkojen alla verrattuna perinteiseen vinyylilattiaan.
WPC-vinyylilattian edut

5 tärkeintä syytä valita WPC-vinyylilattia

WPC-vinyylilattia on helppo asentaa.

WPC-vinyylilattian edut

Vesdura-vinyylilankut – 8,5 mm WPC Click Lock – Gradient Collection Amperassa / SKU: 15181323

Klassinen vinyylilattia käyttää usein liimakerrosta pysyäkseen paikallaan lattialla. WPC-vinyyli sen sijaan käyttää click lock -asennusta, joka on hyvin yksinkertainen ymmärtää, vaikka et olisi koskaan ennen laittanut mitään lattioita.

Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan tee-se-itse-asennukseen. Vaikka palkkaisitkin ammattilaisia, helppo asennusprosessi voi auttaa vähentämään kustannuksia.

WPC-vinyylilattia tuntuu hyvältä jalkojen alla.

Yksi yleisimmistä valituksista, joita kuulet tavallisista vinyylilattioista, on se, että ne eivät tunnu hyvältä. Toki se on uskomattoman kestävä, mutta sinun on luovuttava hieman mukavuudesta saadaksesi vinyylin tunnetun lujuuden. Tämä ei päde WPC-vinyylilattiamateriaalin kohdalla.

WPC-vinyylilattian puristettu jäykkä ydin on valmistettu komposiittimateriaalista, joka on huomattavasti pehmeämpää kuin perinteinen vinyyli. Tämä antaa vinyylilattioillesi hämmästyttävän lujuuden ja paljon miellyttävämmän tuntuman.

Se on vedenpitävä.

WPC-vinyylilattian edut

Vesdura Vinyl Planks – 7.5mm WPC Click Lock – Old Town Collection Lao Shan -mallistossa / SKU: 15260963

Kun kyse on liiketiloista ja vilkkaasti liikennöidyistä alueista, vesi voi ottaa vakavasti veronsa lattioistasi. Jopa sateen kastelemat saappaat ja sateenvarjot voivat aiheuttaa halkeamia ja vääntyneitä lattioita, jotka ovat vaarallisia. Tämä pätee erityisesti kaupallisissa tiloissa, joissa on paljon päivittäistä jalankulkua.

Asuintiloissa alueet, kuten mutahuoneet ja sisääntuloalueet, altistuvat myös toistuvasti ankarille sääolosuhteille. Sama pätee kuntosaleihin, saunoihin ja muihin monikäyttöisiin tiloihin, joita löytyy monista kodeista. WPC-vinyylilattia kestää vesialtistusta näissä tiloissa, koska se on huokoseton materiaali, joka on todella vedenpitävä.

Mitä vedenpitävä lattia merkitsee sinulle? Se tarkoittaa, että lattiasi eivät vääntyile, turpoile tai halkeile, kun ne altistuvat roiskeille tai jopa pitkään seisovalle vedelle. WPC-vinyylilattiat eivät myöskään siirry tai vaurioidu lämpötilan tai kosteuden vaihteluiden vuoksi.

Saatavilla on lukemattomia tyylejä ja värejä.

Vahva, helposti asennettava ja vedenpitävä lattia kuulostaa aika hyvältä, eikö? Vilkkaasti liikennöidyissä tiloissa nämä kolme ominaisuutta ovat erittäin tärkeitä. Mikään näistä ei tietenkään merkitse paljon, jos et saa tyyliä, joka herättää sisustuksesi eloon ja tekee tilasta samalla hieman miellyttävämmän tuntuisen.

WPC-vinyylilattian edut

Vesdura-vinyylilankut – 8,5 mm WPC Click Lock – Gradient-mallisto Azusassa / SKU: 15181324

WPC-vinyylilankkuja on saatavana laajassa valikoimassa eri tyylejä ja värejä. Suosittuja vaihtoehtoja ovat muun muassa luonnollinen kovapuu tummana, vaaleana ja jopa ahdistuneena viimeistelynä. Näitä voidaan käyttää sekä kaupallisissa että asuintiloissa, ja ne sulautuvat kauniisti olemassa olevaan muotoiluun, jos olet vain päivittämässä lattioita.

Saatavilla on myös kivimaisen näköistä WPC-vinyyliä sekä klassisia painettuja vinyylimalleja. Todella moderneihin tiloihin on nykyään markkinoilla myynnissä myös valikoima erilaisia painatuksia, joita on vaikea löytää muista materiaaleista.

WPC-vinyylilattian avulla voit saada lähes minkä tahansa ulkoasun, jonka voit kuvitella kaupalliseen tai asuinrakennukseen.

Hoito ja kunnossapito on minimaalista.

Jotkin lattiamateriaalit, kuten luonnonkivi, ovat uskomattoman vahvoja, mutta ne vaativat paljon säännöllistä huoltoa näyttääkseen parhaalta. Näin ei ole WPC-vinyylilattian kohdalla. Itse asiassa perushoito ja -huolto on tämän modernin materiaalin kanssa lastenleikkiä.

WPC-vinyylilattian yleinen päivittäinen puhdistus ei vaadi juuri muuta kuin luudan tai mikrokuitumopin. Koska se on naarmunkestävä ylimmän kulutuskerroksen ansiosta, imurin käyttö tekee myös perushuollosta nopeaa ja helppoa. Tämä on erityisen tärkeää kaupallisissa tiloissa, joissa on paljon neliöitä hoidettavana.

Moppaaminen ja kohdepuhdistus tekee tahrojen tai tahrojen poistamisesta ja roiskeiden käsittelystä erittäin helppoa. Märkäpuhdistuksessa tarvitaan vain vettä ja WPC-materiaalille turvallisia valmiita perustuotteita. Syväpuhdistusta tarvitaan harvoin WPC-vinyylilattian kanssa, mutta kun sitä tarvitaan, valmiit tuotteet ovat edullisia ja erittäin helppokäyttöisiä.

Valitsetko WPC-vinyylilattian?

WPC-vinyylilattia on nykyaikainen ihme, joka sopii vilkkaasti liikennöityihin kaupallisiin tiloihin ja jopa asuntosuunnitteluun. Pehmeä jalan alla, mutta vedenpitävä ja uskomattoman kestävä WPC-vinyyli kestää monta vuotta jopa vilkkaimmissa tiloissa, kuten pankkien auloissa, ravintoloiden sisääntulotiloissa ja kodin mutahuoneissa, kuntosaleissa ja kylpylätiloissa.

Haluatko tietää lisää WPC-vinyylistä seuraavassa kaupallisessa tai asuinrakennuksessa tai kunnostushankkeessasi? Ota yhteyttä koulutettuihin edustajiimme saadaksesi lisätietoja tästä erikoismateriaalista jo tänään. He voivat auttaa sinua ymmärtämään, miten ja miksi WPC-vinyyliä kannattaa käyttää ja sopiiko se juuri sinun suunnitelmiisi. He jopa auttavat sinua löytämään suunnittelusuunnitelmaasi sopivan WPC-materiaalin, jotta voit keskittyä projektisi muihin elementteihin.