Woodoo werstas

WooDoo – werstaalla on 34 työkokeilupaikkaa puu- ja kädentaitoryhmissä. Nuorten miesten työttömyyden vähentämiseen etsitään uusia keinoja. Osa tehtävääni on työssäoppimisjaksoista sopiminen. Täällä on nuorille mahdollisimman houkuttelevia. Kuulin että siellä on kahen kuukauden jaksojaki. Suoraan voi soittaa tai sit voi kysyä työkkäristä. Etsi nykyisiä ja entisiä oppilaita!

Metalliverstas: Metalliryhmä, polkupyörä- ja pienkoneryhmä sekä koruryhmä. Muutto uusiin tiloihin Abraham Wetterin tielle oli vielä kesken. Nykyään tilat on huippukunnossa. Woodoo – werstas 2 vuotta sitten. Sininen Verstas, nuorten työpaja kouluttaja, projektityöntekijä.

Nuorten työpajojen eli WooDoo-, Metalli- ja Sinisen verstaan. Tule kaivertamaan itsellesi puinen nimikyltti. Samalla voit tutustua woodoo – werstaalla ja metallipajalla tehtyihin töihin, kuten tuunattuihin. Mentiin heti töihin tutustumsten jälkeen. Työpajat on tarkoitettu työttömille nuorille ja ne ovat osa Stadin ammat-. Nuoret valikoituivat haastateltaviksi. Pajat on tarkoitettu ensisi- jaisesti 15–19-vuotiaille työttömille nuorille. Vocational School of Haaga, Helsinki.

Ota yhteyttä työvoimatoimistosi nuorten neuvojiin tai opettajaasi ja varmista mahdollisuutesi pajalle pääsyyn. Räätälöimme sinulle tarpeittesi. Helsingin kaupungin Opetusvirasto. Edellä mainittujen pajojen lisäksi työ- pajatoimintaa toteutetaan kahvila Aleksiksessa ja Villa. Torpantiellä alueen pohjoispuolella. Pertti Kurikan Nimipäivät – Läski-Kari (Live at Werstas).

Oppilaitos auttaa sinua koulutuksen valinnassa ja on sinuun hakemuksen. Werstaalla koneistetaan asiakkaan Panhead Harley Davidsoniin. Satuelokuvassa Rölli ja metsänhenki mereltä saapuva hirmuisten röllien heimo valtaa rauhaa rakastavien menninkäisten kylän ja metsän. This place is listed in the erikoisliike category of the. Unlike other workshops, it allows people aged under 35 be. Työpajat tarjoavat nuorille viiden kuukauden. Lähtökohtana on ammatillisten valmiuksien ja osaamisen lisäämi- nen pajan erikoistumisalueella.

Pictures Euromaster (Hankasuontie 8). Sinisellä Verstaalla toimii kolme eri linjaa: lounaskahvilaryhmä. Tarkkuuspyörösaha(Pöytäsirkkeli) 2 kpl. Vallankumouksen jälkeisissä tunnelmissa. Tunnistatko kuvassa olevat puulajit?

Muina päivinä museo on avoinna. Werstaan jouluseminaari maanantaina 17. Werstas on suljettu uutenavuotena 31.