Weber tasoite

Polymeeri- ja sementtipohjaiset hienot tasoitteet seinä- ja kattopintojen tasoitukseen sisätiloissa. Sementtipohjaiset helposti leviävät pumpattavat tasoitteet korjaus- ja uudiskohteissa. Käsin levitettävä, nopeasti kovettuva ja kuivuva sementtipohjainen betonilattioiden tasoite pienimuotoisiin korjauksiin ja paikkauksiin. Pumpattava, sementtipohjainen betonilattioiden tasoite.

Kerrospaksuus 4-30 mm (50 mm mahdollinen, pidentää kuivumisaikaa).

Saneerausplaano weber vetonit 120 reno 25 kg

Weber tasoite

Sementtipohjainen, helposti leviävä betonilattioiden viimeistelytasoite. Soveltuvia alustoja ovat kaikki kiviaineiset pinnat, tasoite -, rappaus- ja kipsipinnat. L soveltuu kiviaineisten alustojen pohjatasoitukseen. Soveltuvat alustat ovat kiviaineiset pinnat kuten betoni sekä esim.

Ohutrappauslaastilla tai weber. Tasoite on kävelykelpoinen 3-4 tunnin kuluttua huoneen lämpötilan ollessa n.

Seinätasoite weber vetonit l pohjatasoite 25kg

Weber tasoite

Lämpölattiatasoite 25 kg säkki. Nopeasti kovettuva ja kuivuva, sementtipohjainen betonialustojen lattiatasoite. Voidaan levittää käsin tai pumpata. Sisätilojen betonilattioiden viimeistelytasoitukseen ennen päällysteen asennusta asunnoissa, konttoreissa ja julkisissa rakennuksissa.

Käytä Reunanauhoja ja tiivistä hyvin, ettei tuore tasoite valu nauhojen alle. MD16 Dispersio pehmeällä harjalla. Image for Weber Vetonit MT Märkätilatasoite 25 kg from Kodin Terra. Valu suositellaan suoritettavaksi mahdollisimman nopeasti sekoituksen jälkeen n. Lattiatasoitteiden pohjustusaine.

Seossuhde 1 osa dispersiota ja 3 osaa vettä ellei tuotekohtaisessa ohjeessa toisin neuvota. Tuote sekoitetaan Saint-Gobain Weber Oy Ab:n hyväksymällä auto-. Weber Monorocc EE paksurappaus. Pohjustus: Weber Vetonit SilcoMaali tai Vetonit 202 Jalolaasti.

Tasoite ja pintakäsittely huoneselityksen mukaan.

Laatoitustuotteet ja tasoitteet

Weber tasoite

Superjoustava kiinnityslaasti 15 kg. Weber Opas on maailman suurin teollisten laastien, laatoitustuotteiden. Tasoitteen levitys Levitä weber. MÄRKÄTILALAASTI WEBER VETONIT MTL 20KG outlet-hintaan. Rakennustarvikkeita ekologisesti, eli edullisesti Rakennusoutletista – suurten. FINE Plaano Plus on betonialustojen tasoite julkisiin tiloihin ja asuntoihin. Saint-Gobain Finland Oy – Weber: Rapatut julkisivut tuotekuvaus RakennusFakta. Weberin tasoitteet ovat turvallisia ja ympäristöystävällisiä.

Weberin tuotteilla on sertifioitu EPD- ympäristöseloste mm. Lattialämmityslattioille Kuituvahvistettu Soveltuu useimmille alustoille ilman pohjustusta. Tiililaatat voidaan saumata weber Vetonit Prof Klinkkerisaumalaastilla. Rasva, sementtiliima, vesiliukoiset tasoitteet ja muu ylimääräinen aines on poistettava. Kosteissa ja märkätiloissa käytetään kosteutta kestäviä sementtisideaineisia tasoitteita. Haitta-aineiden kapselointi ja tiivistysratkaisut.

SerpoMin- ja SerpoTherm-eristerappaukset. Kahi- kalkkihiekkaharkkojen ja.