Wc pönttö pulputtaa

Viemäri pulputtaa, ja ääni voi olla lähes huomaamaton. Satunnaisesti pulputtavaan viemäriin ei ehkä heti kiinnitä huomiota, mutta viemärin. Meillä on jatkuvasti pieniä ongelmia WC – pönttöjen vetämisen kanssa. Yleensä pulputus ilmenee siten, että pönttö imee hiukan sisälle päin.

No sehän tulee niistä lattiakaivoista jotka vetää ilmaa putkeen.

Viemärin pulputukset ovat vaaran merkki

Wc pönttö pulputtaa

Jos on tukos ( wc pönttö ei vedä) se on aina merkki taloviemäriputken tukoksesta. Miksi viemäri pulputtaa ja vesi häviää lattiakaivosta? Remontti miehet ovat nähtävästi työntäneet wc pöntöstä la. Huomasitko, että lavuaari tai wc vetää huonosti? Tai että viemärit pulputtavat tai wc – pöntön vesipinta nousee hetkellisesti?

Kaikkeen sitä törmää kun vanhaksi elää.

Viemärituuletuksen jäätyminen

Wc pönttö pulputtaa

Vierailija: "Mitä on odotettavissa? Ei tosiaan ollut tälläinen ennen. Lattiakaivon hajulukko ja pulputus pönttöä vetäessä. Kun suihkusta tulee pikkuhiljaa kymmenen litraa ja wc – pöntössä menee kerralla. Avaamme tukkeutuneet viemärit, WC-istuimet, lavuaarit ja lattiakaivot. Ongelmana on ajottaiset WC:n huuhteluongelmat. Kaikki käsillä olevat pyyhkeet. Mikään pato ei riitä: viemärivesi ryöppyää vessan lattiakaivosta sellaisella voimalla.

Useimmiten syynä on ulkopuolinen esine, esimerkiksi wc -hajustin, joka on. Joskus tavaroita tippuu WC – pönttöön vahingossa tai lasten leikeissä. Jos putkiston rakenne on päässyt niin huonoon kuntoon, että WC – pönttö tukkeutuu tai pulputtaa, saattaa avaaminen olla hieman kalliimpaa johtuen. Viemäri täytyy avata silloin, kun lattiakaivo tulvii, lavuaari pulputtaa tai WC – pönttö on tukkoinen. Viemärin avaus kannattaa suorittaa tällöin nopeasti, sillä on. Pulputtava lavuaari, likavettä tulviva lattiakaivo tai huonosti vetävä wc – pönttö kertovat viemärin tukkeutumisesta.

Jos vaiva toistuu, viemäri voi.

Talonrakentajan pahimmat vitutukset

Wc pönttö pulputtaa

Pulputtavatko viemärit tai nouseeko wc – pöntön vesipinta hetkellisesti? Pulputus tai huono veto ovat merkkejä siitä, ettei kaikki ole. Viemäritukoksen oireita ovat viemärin pulputtaminen ja se, ettei viemäri vedä. Ojala epäilee, että viemärin olisi tukkinut pönttöön hulahtanut wc -raikastin. Kaadoin sen sitte pönttöön ja vedin vessan katsomatta pönttöön. Pönttö alkoi sitte uhkaavasti pulputtaa ja meni tukkoon. Pulputtava pesuallas tai tulviva viemäri voi aiheuttaa kymmenien tuhansien.

Huuhteluvesi tuntuu pyörivän wc – pöntössä ja tarpeet jäävät killumaan j. Kun meni suihkuun niin pönttö muistutti jo suihkulähdettä ja paskanhaju. Meillä alkoi tänään vessanpönttö ja talon länsipäädyn kaikki viemärit pulputtaa. Tällä kaudella BB-talon kylpyhuoneessa on puhuva wc – pönttö, joka aikoo. Haju ja pulputus – kaaoksen ennusmerkit – Satakunnan …. Onko wc pönttöön tai putkiin voinut tulla joku vika, kun kuuluu jatkuva kohina säiliöstä tai jostain? Vetää normaalisti ja ei pulputa vettä.

Huomasin muuten että WC – pöntön pohjaan jääneet tummentumat edellisen asukkaan. Viemärin tukkeutuessa havaittavia oireita ovat tyypillisesti pulputtava lavuaari, tulviva lattiakaivo sekä huonosti vetävä WC – pönttö. Kun WC vedetään, lähtee "paketti" kohti pääviemäriä vetäen ilmaa perässään. Wc pytyn vesilukkon veden pinta-ala on suuri joten se lienee herkin.