Vuotava tuulilasi

Carina II -91 tuulilasin yläreuna vuotaa vettä sisään. Lasi vaihdettu joskus ja ilmeisesti asennuksessa jotain mennyt pieleen. Nyt pääsee etumatkustajan jalkatilaan vettä vuotavan tuulilasin alareunan kautta. Ei haluaisi vaihtaa koko tuulilasia.

Audi A3 kastuu sisältä 10 postausta 10.

Apukuskin jalkatila kastuu

Vuotava tuulilasi

Kysymyksiä vuotavasta lämppärin kennosta 4 postausta 18. Auto on HZJ80, johon tuli vaihdettua uusi tuulilasi, mutta ilmeisesti vanha tiiviste ei enää tiivistä riittävästi ja kovilla sateilla kuskin lattiamatto. Auton tuulilasi on jatkuvasti alttiina sääolosuhteiden vaihtelulle. Autojen sivupeilien korjaukset, vuotavien lasien tiivistykset. Miten tuulilasin yläreunan lista on kiinni ja millä sitä tuulilasia.

Ja mitähän se uusi tuulilasi tykkään liuotinoheisesta lakasta. Ilmeisesti jotain tököttiä karannut kattoon tai joku vuotava purkki laitettu katolle.

Tuulilasivakuutus korvaa tuulilasin korjauksen ja vaihdon

Vuotava tuulilasi

Tutkimus löysi tuulilasien korjauksista puutteita. Pesetin moottorin kun näkyi olevan jonkinverran märkä kyljestä. Nyt pari viikkoa myöhemmin kosteus on. Ja yksi tuubi lasiliimaa ei riitä koko tuulilasiin. Jälkeenpäin tehty "täyttö" saattaa toimia, mutta verhoilun. Myös Pitkänen suosittelee vuotavan jäähdytyslaitteen kennon huoltoa. Vuotava lasi on varsinainen riesa.

Valitettavan usein meille tulee vastaan väärin tehtyjä ja huonosti asennettuja tuulilaseja, jotka esimerkiksi vuotavat. Tuulilaseja rikkoutuu vuoden ympäri, mutta eniten vahinkoja sattuu maalis– huhtikuussa, kun tiet sulavat ja lämpötilan vaihtelut aiheuttavat routavaurioita. Puuttuu: vuotava Liimaa tuulilasin ja tiivisteen väliin? Takalasi näyttää vuotavan molemmilta puolilta ja oikealta puolelta. Tuulilasi vaikuttaa auton korinjäykkyyteen. Kaatelin sitten vettä ämpärillisen auton tuulilasille, niin johan rupes pienen. Laitetaan uusi tuulilasi ja taustapeili ja oikaistaan toinen etuovi.

Jimmy Karjalainen, joka korjaa pakettiauton vuotavaa vaihdelaatikkoa.

Katsastukseen valmistautuminen

Vuotava tuulilasi

Myös takaiskunvaimentimet vuotavat. Ohjausakselin nivel voi olla kulunut. Farmarimallin takaluukku ruostuu. Kivi tuli että pamahti tuossa 3 tiellä 110 tuulilasiin ja vie sattu.

Kilpailuta paikalliset yritykset, jotka huoltavat automerkkiä Volvo paikkakunnalla Kuopio. Syyllinen oli vuotava tuulilasi. Tai vanhuuttaan ironnut liimaus. Vesi tippui vänkärin jalkatilaan hanskalokeron päältä. Paineilmasäi- liöiden vauriot ja kiinnitys.

Kun huomaat auton vuotavan jotakin nestettä, on parasta viedä se huoltoon mahdollisimman pian. Alla on listattu nesteet, joita yleisimmin autosta vuotaa. Jos huomaat imelän hajun, höyryä hupun alla tai yllättäen kalvon tuulilasin. Tuoksuu vaikka pissapoikaa ei käytettäisikään eli vuotaa jostain ilmanottoaukkojen läheltä.

Onko kenelläkään vastaavaa kokemusta ja. Eli tuulilasin päältä moottoritilaan valuva vesi aiheuttaa. Tuntuis vähän erikoiselta, että vesi olisi tullut tuulilasin tiivisteestä. Auto- ja liikenneala haluaa tänäkin vuonna muistuttaa autoilijoita tuulilasin merkityksestä liikenneturvallisuudelle.