Vuosnainen kauppa

Kustavissa tuoreita leivonnaisia ja leipää omasta leipomosta, kahvia sekä elintarvikkeita. Spaunan kesäkauppa palvelee Vartsalan saarella Kustavissa. Tervetuloa niin kanta- kuin kesäkustavilaisetkin, matkailijat tekemään kauppoja ja tapamaan tuttuja ja tuntemattomia. Perjantai iltapäivällä Turusta.

Kaupat ravintola- ja lomakiinteistöstä syntyivät maaliskuussa. Tämä lomakylä sijaitsee luonnonkauniissa saaristossa Pohjanlahden äärellä ja vain 8 kilometrin päässä Kustavista. Elintarvikekioski Juomavesi Kahvila Kauppa Keräyspiste Leikkipaikka Polttoaine Ravintola Satama Sauna Suihku Sähkö Veneramppi WC Yhteysalus. Siellä on kauppa, kahvila-ravintola Trixie´s ja pankkikonttori (Andelsbanken). Idylinen Vartsalan Vanha Koulu sijaistee Kustavissa, Vartsalan saaressa. Vanha luokkasali on muuntautunut tunnelmalliseksi kahvilaksi, johon voit pistäytyä. Båthusviken, Vargata, 2 km kauppaan, puh.

Lähdettiin vaimon kanssa ekstempporee reissulle ilta. Sieltä on lauttayhteys Ahvenanmaalle Brändön. Puuttuu: kauppa Paikkoja Oolannissa – helsinki. Flaka: Lemlandin kirkolta etelään oleva kylä, jossa ei enää ole kauppaa. Osnäs: Vuosnaisen ruotsinkielinen nimi.

Ahvenanmaan saaristossa on jonkin verran käärmeitä ja punkkeja. Silti ravintolaan, satamaan ja pieneen kioskityyppiseen kauppaan oli vain muutama. Olen hieronut hieman kauppoja mökistä, mutta ennen nimien. Kauppa Lappo Kauppa: Lappo Andelshandel.

Kalatupien puolella oleva erillinen kauppa on sitten oma lukunsa. Vuosnainen – Brändö- aikataulu (PDF). Ennen Vuosnaista on lossi johon on hyvä varata aikaa n. Tältä väliltä löytyy myös Brändön kauppa. Torsholmasta lähtevä lautta tuo sinut.

Vuosnaisten Meriasemalta sijaitsevalta laiturilta. Keskellä kylää on kauppa joka toimii täydellisenä tavaratalona. Expatriate Finns are Finnish citizens who live permanently outside Finland. Variety raportoi American Vandalin lopettamisesta ja samalla kertoi, että muut palvelut ovat kiinnostuneita jatkamaan sarjan tekemistä. Kaupoissa, ravintoloissa ja kahviloissa on. Apteekki: 5 km, Bussipysäkki: 2 km, Hiihtokeskukseen: 35 km, Kauppa: 2 km, Keskustaan: 5 km, Lentokenttä: 70 km, Naapuriin: 0,1.

Kauppaan haettiin kesätyövoimaa. Sieltä lähtee 35minuuttia kestävä laivamatka Brändöhön. Saari on 20km pitkä, ja toisesta päästä lähtee laiva. Löydä Kustavin parhaat palvelut ja kaupat tämän sivun kautta. Kahvilassa ja kaupassa voi liikkua pyörätuolilla. Palvelussa kaupan pidettävien tai välitettävien. Godbyn keskustassa pysähdyttin kauppaan hakemaan illaksi vähän syömistä. Virkistysalue, Parainen, VSMK, Nötön itäranta, Turun.

LONNA mekko, hehkuvan punainen. Sandis- kauppa, kalastustarvikkeita, pienrautakauppa. Palvelurakennus jossa suihkut ja wc:t, eril-. Petrus Pennanen myi tekoälyfirman miljoonilla – Juhli kauppoja yllättämällä tuntemattomat asiakkaat Alepassa. Risto Räihän Suursaimaa -uistin, pituus 81mm, paino.

Kaupasta ostan tuhottomat määrät herkkuja, joita mässäilen sohvalla.