Vuokrataan mökki porvoon saaristo

Alueella Porvoo on tällä hetkellä 3 mökkiä tarjolla. Porvoo on Uudellamaalla sijaitseva hurmaava merenranta- ja saaristomaisemakaupunki, joka tarjoaa. Vuokraa mökki viikoksi tai pidemmäksi ajaksi. Lapsiystävällinen mökki mukavuuksin Uudeltamaalta.

Porvoo vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit.

Muumipapan majakka – söderskär

Vuokrataan mökki porvoon saaristo

Paikassa Porvoo löytyy 4 kpl vuokramökkiä ja majoitusvaihtoehtoa. Voit myös vuokrata useamman mökin käyttöösi. Omaan makuun ja budjettiin sopivan vuokramökin löytää esimerkiksi Mökit. Löydä omasi Oikotien 3 vuokramökistä ja -loma-asunnosta alueella Porvoo. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja vuokraa omasi!

Mökit ovat hyvin varusteltuja nykyaikaisin mukavuuksin.

Vuokramökki juhannukseksi? varaa ennen muita!

Vuokrataan mökki porvoon saaristo

Suomenlahden rannalla Rönnäsissä sekä lyhyen venematkan päässä Pernajanlahden saaristossa. Myytävät loma-asunnot juuri nyt alueella Porvoo: 17 kpl. Löydä ainutlaatuisia majoituspaikkoja paikallisten majoittajien luona 191. S3CRxB0Oe_g – Käännä tämä sivu ▶ 1:44 4. Loma-asunnot, vapaa-ajan asunnot, mökit. Mökin omalta laiturilta pääset rauhassa uimaan aamusta iltaan.

Lomanne ajaksi on myös mahdollista vuokrata perämoottorilla varustettu vene. Porvoo, Emäsalo, Hakasalontie 126. Talvella jäätilanteen salliessa on koko saaristoalue käden ulottuvilla. Länsirannikko ja Saaristomeri ovat maisemaltaan ja tunnelmaltaan aivan. Mahdollisuus polkupyörän vuokraamiseen hintaan 10 € per viikko, ilmoita. Venesatama 100 m, Porvoo 30 km, Loviisa 35 km, Lahti ja Messilä 100 km. Katso vuokra -asunnot paikkakunnalla Porvoo!

Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle. Meiltä löydät myytävät mökit ja vapaa-ajan asunnot, olitpa etsimässä huvilaa, kesämökkiä tai hiihtomajaa.

Mökkien vuokraus on vilkkaimmillaan – katso suosituimmat kohteet

Vuokrataan mökki porvoon saaristo

Useat vaihtoehdot ja maan kattava. Sun Camping Porvoo – Online varaus. Vuokraamme myös pyöriä ja meillä on minigolf mahdollisuus. Vuokramökit ja mökkien vuokraus netissä.

Kivalo Mökki, Hyrynsalmi, Ukkohalla. SAARIMÖKKI, Tervaniemen lomamökit, Nurmes. Voit vuokrata mökin saaristosta venereissua varten tai Saimaan rannoilta kalastusta harrastaaksesi. Juhannusmökin vuokraajat toivovat veden läheisyyttä. Palvelut on jaoteltu aihealueittain. Kun Kummelskäriin asettuminen ei onnistunut, Tove vuokrasi tontin Bredskäristä ja. Niin Tove ja Tuulikki Pietilä rakensivat mökin Klovharuun. Tällä hetkellä Stensin mökkiä remontoidaan eikä mökki ole vuokrattavissa.

Myöskään päärakennusta ei ole mahdollista vuokrata tällä hetkellä. Laahtasen alue tarjoaa kävijöilleen monipuoliset mahdollisuudet luonnossa virkistäytymiseen. Porvoon kaupungin verkkoasiointi.