Vuokrataan mökki asikkala

Nettimökistä löydät juuri sinun lomallesi täydellisen majoituksen. Alueella Asikkala on tällä hetkellä 6 mökkiä tarjolla. Asikkala vuokramökit, majoitus ja aktiviteetit. Paikassa Asikkala löytyy 34 kpl vuokramökkiä ja majoitusvaihtoehtoa.

Pulkkilanharjun huvilat sijaitsevat Päijät-Hämeen Asikkalassa. Ympäristön kaunis harju- ja järvimaisema sekä korkeatasoisesti varustetut huvilat tarjoavat upeat.

Huvilat ja vuokramökit asikkala

Vuokrataan mökki asikkala

Vuokrattavana on kolme samanlaista mökkiä. Tutustu kohteisiin ja ota yhteyttä! Vuokraa viihtyisät tilat vapaa-aikaan ja yritystilaisuuksiin. Muikkuniementie 178Kalkkinen Asikkala.

Vuokraa kaupungista Asikkala, Suomi, hinnat alkaen. Pihamökki, mukava yöpymispaikka Asikkalassan. Ympärivuotiseen lomailuun soveltuvat mökit ja huvilat ovat hyvin varusteltuja ja kaikissa on oma sauna.

Useita erilaisia ja erikokoisia vuokramökkejä päijänteen rannalla

Vuokrataan mökki asikkala

Vuokra mökit ja huvilat ovat Malo-laatuluokiteltuja. Vuokrataan mökkejä, huviloita ja juhlatiloja järven rannalla Etelä-Suomessa. Koulutus-, loma- ja juhlakeskus Päijänteen rannalla Asikkalassa. Tämä yksi pitäjän suurimmista. Mökit ja huvilat – klikkaa huvilan kuvaa. Lehmonkärki tarjoaa korkeatasoista mökki – ja huvilamajoitusta sekä.

Löydä omasi Oikotien 16 mökistä ja loma-asunnosta alueella Asikkala. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma-mökkisi! Sebastian Lagerlöf, Asikkala, Päijät-Häme. Mökkivuokraus onnistuu helposti ja vaivattomasti sivustomme avulla. Katso vuokra -asunnot paikkakunnalla Asikkala! Helppo haku auttaa löytämään juuri sinulle. Hanki 17 m² mökki, erillinen sauna edullisesti Nettimarkkina. Huvilat ovat Kullasvuoren rinteessä, luonnonkauniilla paikalla Padasjoen laivarannan vieressä.

Huviloiden terassilta on hulppeat. Nyt mahdollisuus vuokrata syys- ja lokakuussa pelkkä viikonloppu hintaan 250 eur ja koko viikko 500 eur.

Asikkala 2019 (kuvilla): parhaat 20 majapaikkaa matkakohteessa

Vuokrataan mökki asikkala

Koulutuskeskus Salpaus vuokraa tiloja kokoukseen tai tapahtumapaikaksi Asikkalassa. Asikkala Lomamökki Lehmonkärki huvila 4. Salonsaari on saari Päijänteen järvessä aivan Asikkalan keskustan eli Vääksyn tuntumassa. Asikkalan osastolla Sami ja Jari. Asikkalassa sijaitsevien kokoustilojen vuokraushinnasto. Lomakylä on auki myös talviloma-aikaan. Tasokas 70 m² lomamökki Ruotsalaisen rannalla. Kalkkisten kylästä, jossa kauppa, pankki ym. Asikkalan Sarkijärvellä (40 minuutin ajomatka Lahdesta).

Lehmonkärjestä voit vuokrata vesijettejä tai pulpettiveneen kalastukseen. Hirsimökki Päijänteen rannalla, Lahdesta 35 km pohjoiseen. Asikkala Mökin vuokraaja: Lehmonkärki Mökin varaukset: lehmonkarki(at)lehmonkarki.