Vuokramökki pohja

Noin puolentoista tunnin matkan päässä Helsingistä ja Turusta sijaitsee Raasepori, kokoelma upeita miljöitä aina Tammisaaren puukortteleista Pohjan ja. Mökki jossa keittokomero, neljä vuodepaikkaa ja sauna, 42 m, luonnonkauniilla 7 ha saarella Tammisaaren ulkosaaristossa. Lohi, ahven, taimen, kuha kuvia. Kalapaikat, vuokramökit, lomamökit ja vuokramökki. Villa Satumaa, Pohja – Vuokramökki Raasepori.

Skitunäsin vuokramökki sijaitsee Pyhtäällä, 100 km Helsingistä itään.

Repoveden kansallispuiston tuvat

Vuokramökki pohja

Pidemmällä laiturin päässä meren pohja on luonnonhiekkainen, melko kova pohja. Vuokraajan tulee siivota mökki vuokra-ajan päätyttyä. Osasto laskuttaa vuokraajalta 50 euroa jos loppusiivous ei ole kunnolla hoidettu. Kodikkaat, kohtuuhintaiset, omarantaiset vuokramökit Ruokolahdella. Vain 30 minuutin ajomatkan päässä Imatralta.

Luonnonrauhaa ja kuvankauniit maisemat. Hyväkuntoinen mukavuuksin varustettu vuokramökki Heinolan keskustasta n.

Skitunäsin merenrantamökki

Vuokramökki pohja

Keskinen-järven (Keski-Rääveli) rannassa. Mökki – ja huvilavalikoimastamme löytyy oma suosikki jokaiselle. Ranta on matala ja pohja on hienoa hiekkaa. Vuodepaikkoja on viidelle (5) henkilölle kahdessa eri.

Pyöröhirsinen honkahuvila sijaitsee rauhallisella paikalla. Hongan mökkipakettien valikoimasta sopiva. Kodikas Kielo- mökki on Leivonmäen Kansallispuiston keskellä! Tontti etelään ja pohjoiseen päin, hiekkaranta ja – pohja. Mökissä 2 kpl 2 hengen huonetta, kaksi avoparvea, keittiö, sauna, takka, varusteiden kuivatuskaappi. Laadun takeena on Maakuntien parhaat – laatupalkinto ja Pohjan Tähti-mökin saamat valtakunnallisen loma-asuntojen laatuluokituksen viisi tähteä. Uutiskirjeemme kertoo Maanmittauslaitoksen uusista ja ajankohtaisista asioista. Se ilmestyy sähköpostitse neljä kertaa vuodessa.

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme. Pohja identtinen Mäntylän kanssa. Hyvä perusvarustus ja riittävästi tilaa vaikka. Suuri ja korkea tupa antaa avaruutta ja.

Fiskars Karjaa Mustio Pohja Saaristo Snappertuna Tammisaari Tenhola Skogby Åminnefors.

Kisakeskuksen majoitustilat

Vuokramökki pohja

Pohja on laiturin päässä hiekoitettu ja kovapohjainen. Tämä mökki on kalastajan näkökulmasta unelmapaikalla sillä loistavat hauki- ja. Mökki omalla saunalla merenrannassa, Mökit ja loma-asunnot, Raasepori, Tori. Tilava vuokramökki Tammisaaren ja Hangon välillä, Mökit ja loma-asunnot. Löydä omasi Oikotien 54 mökistä ja loma-asunnosta alueella Raasepori.

Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja tutustu unelma-mökkisi!