Vuokraasuntohakemus pdf

Allekirjoituksellaan hakija vakuuttaa tiedot oikeiksi sekä valtuuttaa vuokranantajan tarkistamaan luottotietonsa. Päiväys______________ Allekirjoitukset. Vuokrasuhde voi alkaa aikaisintaan. Tulosta, täytä ja allekirjoita hakemus ja toimita se liitteineen kunnan asuntotoimistoon tai muulle vuokra-asunnon omistajalle.

Hakemus palautetaan siihen kuntaan, kaupunkiin tai vuokrataloyhtiöön, josta asuntoa haetaan.

Tulostettava asuntohakemus (pdf)

Vuokraasuntohakemus pdf

O vuokra -asunto O vuokra -asunnon vaihto. Työnantaja: Ammatti: Nettotulot:. Yleishyödylliset vuokra- ja osaomistusasunnot. Välitysliike voi säilyttää tämän vuokra – asuntohakemuksen ja sen liitteenä mahdollisesti olevat tiedot tulevia asuinhuoneiston vuok- raustilanteita varten 3 kk ajan. Vuokra -asuntoa voi hakea asunnon välittäjästä riippuen netistä tulostettavalla.

Satolla on nettihakemus sekä PDF -muotoinen asuntohakemus, joka tulostetaan.

Asuntohakemus (voimassa 3 kk) rantalantie 5 vuokra

Vuokraasuntohakemus pdf

Voit täyttää hakemuksen PDF -muotoisena, tai alla olevan sähköisen lomakkeen avulla. Haluttu vuokrasuhteen alkamispäivä. Vuokra -asunnon hakija on ennakkoon tutustunut vuokrakohteeseen, alueeseen sekä asuntoesitteen vuokrausehtoihin. Välittäjällä on oikeus luottotietojen. Täytetään selvästi tekstaamalla. Hakemus on voimassa 3 kuukautta jättöpäivästä, jonka jälkeen sen voi uusia puhelimitse.

Uuden asunnon saanti tarpeen, koska. Nykyinen asunto epäsopiva (sijainti, kunta, vuokra, koko) asunnosta irtisanottu muutto paikkakunnalle, syy:. Asukkaan turvallisuusopas, pdf. Vuokra-asunnon irtisanomislomake, tulostettava versio. Vuokra – asuntohakemus Kotosalla, Pirkanmaa. Täytä tiedot harmaisiin kenttiin, tulosta lomake, allekirjoita se ja toimita Kangasniemen. Postinumero ja postitoimipaikka.

Liite Patteritie 10 asuntohakemukseen ( pdf ). HALLINTASUHDE päävuokra – alivuokra- asuu vanhen- työsuhde- yhteiskäyt- omistaja lainen lainen pien kanssa asunto asuntola töinen asunto.

Asunto oy liedon kyöstinkartano i vuokra

Vuokraasuntohakemus pdf

Talotyyppi kerrostalo rivitalo luhtitalo mikä. Saapunut kiinteistön omistajalle ____. Kiinteistö Oy Joensuun Seniori. Tutustu Suomen suurimpaan vuokra -asuntovalikoimaan. Löytäessäsi tarpeisiisi sopivan asunnon, jätä ensin asuntohakemus ja ole sitten yhteydessä suoraan. Täytä lomake selkeällä käsialalla.

Oikein ja huolellisesti täytetty hakemus nopeuttaa käsittelyä. Hallintamuoto: Vuokra -asunto: kaupunki yksityinen. ASUNTOHAKEMUS ON VOIMASSA 3 KUUKAUTTA. Asunnon käyttö hakijan oma asunto vuokrattu vapaa-ajan asunto muu, mikä. Vakuutan edellä olevat tiedot oikeiksi. Valituilta asukkailta edellytämme kahden kuukauden vuokraa vastaavan. Toimita hakemus liitteineen Tuulensuun.

Sukunimi ja entiset nimet (painokirjaimin). Asun jo SATO-kodissa ja haluan vaihtaa asuntoa.