Vohvelikangas kirjontamalleja

SISUSTUSVÄRKKÄILYÄ: VOHVELIKANGAS KIRJONTAA Irene, Käsityö. Tämän Pin-lisäyksen löysi LittleLinnea. Kun noita puuvillalankoja nyt on tullut hankituksi ja varastosta löytyi. Pinterest-tauluun vohvelikirjonta. Joko keksit kivat kirjontamallit omiisi? Vohvelikirjonta on jokaiselle suomalaiselle koulusta tuttua käsityötä.

Nyt kirjotaan vohvelikangasta uudella tyylillä! Opas esittelee sekä perinteiset kirjontamallit. Sitten innostuin vohvelikangas kirjonnasta lasten kanssa. Olenkin nyt etsinyt pyyhkeenpäistä eriaisia kirjonta malleja ja lisää tekisi mieli. Sukupolvien ajan on vohvelikirjonnassa havaittavissa värien sekä kirjontamallien erilaiset. Kirjasessa on esitelty ruotsalaisten suunnittelijoiden upeita kirjontamalleja, jotka ovat nyt istutettu. Teimme pyyhkeen keltaisesta vohvelikankaasta. Sitten muistin, että minullahan on puolipellavaista vohvelikangasta.

Havainnollinen opas esittelee sekä perinteiset kirjontamallit että kokonaan uusia vohvelikankaan kirjonnan. Kirjassa on käytännöllisiä kirjontaohjeita. SYDÄMESTÄ SORMENPÄIHIN: Vohvelikangas heppa! Lisää muistilistalle Poista muistilistalta. Siniruutuinen kässäpussikangas ja vohvelikangas ällöttävät vielä 40:n vuoden jälkeen. Nyttemmin piirrän kaikki kirjontamallit, kudontamallit ym.

Se oli parasta terapiaa Joutsan jälkeen! Kirjontamalli Kesäinen kaitaliina Permin. Kaupasta löytyi aamulla uusia käsityölehtiä: virkkaus- ja kirjontamalleja. Tytölle pitää ostaa pujottelulankoja, eli vohvelikankaaseen sopivia puuvillalankoja. Vohvelikangas -pyyheliina Ompelu Aloittelijoille, Koneen Kirjonta, Ristipisto. Havainnollinen käsityökirja esittelee sekä perinteiset kirjontamallit että.

Ostin pellava-puuvilla vohvelikangasta. Kangas on oikein kestävän tuntuista. Pyyhkeen ripustuslenkin ompelin saumaan. Minä kirjoin päiväkodissa vohvelikankaalle vessanpöntön. Labyrintti vohvelikankaalle – Ideapankki opettajalle Lähtökohtia tekstiilien. Kirjontaa vohvelikankaalle 1 Helmillä Kirjonta, Ristipisto Kirjonta, Käsityö.

Vohvelikankaasta taas teimme ala-asteella pyyhkeitä ja nimikoimme. Koulukäyttöön kirjoin kirjontamallin, tokaluokkalaiset kun olivat juuri. Vohvelikangasta on nyt ostettu lisää, joten jossain vaiheessa tänne tupsahtaa vielä. Kuvahaun tulos haulle joulusukka vohvelikankaasta. Jyväskylä Ilmianna ylläpidolle.

Voisihan tällaisen työläähkön mallin kirjoa jollekin vohvelikangasta. Tekstiilityönopettaja Merja Holli esittelee mainiossa oppaassaan niin koulun käsityötunnilta tutut, perinteiset kirjontamallit kuin.