Vkaulaaukon neulominen

Kiva V -aukkoinen raglaani-pusero. Tagit: puserot, raglan, tasku, v – aukko. V – aukkoa varten) päätä 4-4-4-6-8 s sivussa kädentietä varten. Se on neulottu Novita 7 Veljestä Viidakko -langasta.

Tässä esimerkkinä O- ja V -päänteiden muotoileminen kaventamalla.

Pääntien neulominen – kaventamalla oikea muoto

Vkaulaaukon neulominen

V -mallinen kaula – aukko viimeistelee Novita 7 Veljestä Viidakko -langasta neulotun naisen peruspuseron. Tässä esitellyt periaatteet pätevät kaikissa päänteissä, niin etu- kuin. Tässä on oiva ohje neulomisen vasta-alkajalle. V – aukon kapealla virkatulla reunuksella.

Kun olet kaula – aukon aloituskohdassa, käänny ja neulo nyt nurjia silmukoita. Jaa työ keskeltä kahtia ja neulo molemmat puolet erikseen. Päätä V -pääntien reunassa 15x1s joka 3.

Noisy may lyhyt neule pinkki

Vkaulaaukon neulominen

Otat puolet silmukoista puikolle ja kaula – aukon puolelta kavennat joka 3krs:lla silmukan pois niin että. Neuleen päättymiskohdat tuovat myös huomiota: O- kaula – aukko tuo huomiota kaulan alueelle ja korostaa mm. Lopulliseen ohjeeseen Suvi ilmoitti pidentävänsä hieman kaula – aukon joustinta. Winterly on fingerin vahvuisesta langasta neulottu neulepaita, jossa graafiset. Riippuen neuleen väristä, materiaalista ja neuloksesta, v – neule voidaan. Sama neule ei sovi kaikille, vaan mittasuhteet ratkaisevat sopivuuden.

EXTRAFINE V NECK – Neule – beach sand melange. V – kaula – aukkoa tai laajaa, alas ulottuvaa. Loistava apu juuri sen oikean neuleen löytämiseen on haku kaula – aukon perusteella. Selected Femme – SFERICA – Neule – light grey melange. Pehmeä ja ylellinen villa-kašmir- neule. Klassinen ja kevyt neule, jonka helmassa on pieni.

Neuleet ja neuletakit, koko: 44 (L), naisten. Villapaita, v – kaula -aukkoinen. Rileyn Steven Merino on klassinen, hienoneuloksinen neule, jossa on v – kaula – aukko. Etsitkö edullisia Naisten puserot verkkokaupasta?

Naisen neulepusero novita 7 veljestä viidakko

Vkaulaaukon neulominen

Luonnonvalkoinen neulepaita v – kaula – aukolla. Teknisiä lisätietoja 95 % polyesteriä, 5 % elastaania. Mikäli haluaisi neuloa eri kokoisen liivin, kannattaisi tehdä mallitilkku. Freequent Pitkä Neuletakki, Claudisse L Tummansininen. Naisten Valkoiset Pitkähihaiset Vila – Neuleet v – kaula – aukolla. Suurin valikoima ja nopeat toimitukset. Helmassa ja hihansuissa resorit, pituus lanteille. Siitäpä tuo nimi Terapiapaita tuleekin – neulominen kun usein on terapeuttista.

Neule on kylmien ilmojen pelastaja. Se aloitetaan kaula – aukosta ja neulotaan. Mieste v – kaula – aukko neule, materiaali pehmeää puuvilla-kasmirvillaa. Neulepaidat sopivat hyvin myös messuasusteeksi tai myyjän työasuksi.

Naisten laadukas neulepaita kauniisti asettuvalla v – kaula – aukolla. Tilaa helposti netistä edulliseen hintaan. Neule, jossa on v – kaula – aukko. Kaapelineulosta edessä ja hihoissa. Muuten pitkälti sama tyylikäs malli kuin Suomen armeijallakin, mutta kaula – aukko on V -mallinen.

Ilmeisesti Home Office -ylijäämää suurimmaksi osaksi!