Visit turku tapahtumat

Turun seudun virallinen matkailuopas, josta löydät kattavasti alueen nähtävyydet, aktiviteetit, majoituspalvelut ja ravintolat. Turku täyttyy jälleen kesällä tapahtumista, joille Aurajokivarsi antaa Suomen parhaat puitteet. Tapahtumatarjonta on monipuolista: Turun. Kansainvälinen esittävän taiteen kaupunkitapahtuma FINFRINGE Turkuun. Ruisrockin kunniaksi Turun Logomossa 8. Vares –elokuvien näyttämönä Turku on tuttu, mutta Turku on esittäytynyt myös mm. Tilillä jaamme tapahtuma – ja vinkkijulkaisuja Turun.

Turun alueen kongressi- ja tapahtumapalvelut kattavasti ja asiantuntevasti. Maarit Leskelä-Kärki ja Kimi Kärki ovat innokkaita ja inspiroivia tapahtumien järjestäjiä. Visit Turun päivitetystä kokouskäsikirjasta löytyvät 32 korkeatasoisia. Turun kaupungin tapahtumapalvelut toimii osana Turun konsernihallintoa. Kongressipalvelut toimivat osana Visit Turkua.

Yksiköiden tehtävänä on tukea. Tapahtumien ja kongressien maailmassa katsotaan pitkälle tulevaisuuteen. Hakuprosessit saattavat kestää kuukausia ja kansainväliset kongressit tekevät. Tapahtumia Turussa riittää kesän jokaiselle päivälle, joten tässä tärpit kesäiseen Turkuun. Postaus on toteutettu yhteistyössä VisitTurun. TEM:n tukema 100 syytä -kampanja tuo matkailijoita myös Turun seudulle. Visit Turun omaan matkailutuoteperheeseen kuuluvat Walk-kävelykierrokset, jotka sopivat täydellisesti.

Passeja on jaossa tapahtuman infopisteiltä jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Rakennusliiton Kesäpäivien majoitusmyynti avataan keskitetysti VisitTurun. Koko perheen reipas ja hyväntuulinen Turku Touring Pyöräily. Tour 60, Tour 120 ja Tour 250 ajot. Visit Tampereen tapahtumapalvelut ovat monessa mukana. Haluamme tehdä Tampereesta parhaan mahdollisen paikan kaikenlaisille tapahtumille. JA LÄHIALUEET LAPSIPERHEET TAPAHTUMAT PALVELUT RYHMILLE INFO 60.

Visit Turku matkailuneuvonnassa arvotaan tämän viikon Luonto Kutsuu! Aurajokiverkoston koordinoima tapahtuma järjestetään tänä vuonna. Turun seudun joulutapahtumia ja muuta tarjontaa on koottu Turku Touringin ylläpitämälle visitturku. Hotellipaketit tapahtumaan myy Visit Turku. Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva. Turun Mahdollisuuksien tori järjestetään sunnuntaina 17. Ilmainen toritapahtuma tarjoaa tänäkin.

Vinkit joulunajan tapahtumiin ja tekemiseen Naantalissa. Jouluvalot ovat syttyneet Naantalissa ja vuoden tunnelmallisin aika on alkanut. Rekryä ja leffaa Huiput haussa – tapahtumassa.