Virkkala historia

Virkkalassa sijaitsee myös kaupungin ainoa ruotsinkielinen lukio, Virkby Gymnasium. Pala historiaa -sarja kertoo maailmasta, jota ei enää ole muualla kuin muistoissa, vanhoissa. Tuohon aikaan Virkkalassa pyöri ns. Näistä muodostettiin peruskoulun.

Maksjoen kylä on ”kivenheiton” päässä Virkkalasta ja Lohjalta, siis ” puolivälinkrouvi”.

Virkkalan kalkkitehdas ja yhdyskunta

Virkkala historia

Maksjoki jokena saa alkunsa Gunnarlasta. Sähköposti:virkkalaseura(at)gmail. Hän lähti nuorena maailmalle ja ajautui. VIRKKALAN Ihmeellinen Maailma (sis. selostus). Lue lisää toiminnastamme valitsemalla haluamasi sivu ylläolevista.

Saatujen kokemusten mukaan osasto lisättiin palokunnan sääntöjen uusimisen.

Virkkalan marttojen historia

Virkkala historia

Hautausmaakaavan on suunnitellut Ola Mann- ström. Vuorineuvos Petter Forsström perusti yhdistyksen 17. Etelä- Lohjan Marttayhdistys ry. Perustajajäseninä oli 25 naista. Uiton keskuspaikka Hiidensalmi. Suomen historian sivulaudatur, Helsingin yliopisto.

Ei koskaan tule isäs kotio" (Frans Peltonen, Virkkala ). Fysioterapiapalvelua Terveydeksesi! Tuo lääkejätteet hävitettäväksi. LOHJA-Poliisi on ymmällään Virkkalassa lauantaiyönä tapahtuneen hautarauhan rikkomuksen tutkinnassa. Tietoja mahdollisista syyllisistä ei ole saatu sen. Olen kauppatieteiden maisteri Kaustiselta. Maailmalla tuli pyörähdettyä opiskelemassa ja asumassa, kunnes elämä saatteli minut takaisin kotikonnuille. Virkkalasta, tältä lapsiystävälliseltä alueelta löydät luonnonrauhaa.

Täällä voit nauttia Lohjanjärven läheisyydestä ja ulkoilumahdollisuuksista.

Suomen naisellista historiaa

Virkkala historia

MARTTAILLAT ovat parittoman viikon tiistaina klo 18. Avoin Nepparikerho kokoontuu parillisen viikon tiistaina klo. Kätilöiden, synnytysten ja arjen historiaa. Lehtinen: SuurUlvilan historia I. Ylikangas, Heikki: Mitä on historia ja millaista sen tutkiminen.

Ilmari Virkkala: Suomalaiset, Pohjoismaiden vanhin kulttuurikansa. Yhdistyksen toiminta on vuosikymmenten varrella muuttunut paljon. Aikoinaan yhdistys on pyörittänyt Virkkalassa. Virkkalan kirjastossa opetus teoriasta käytäntöön. Lohjan kunta syntyi vasta yli 500 vuotta. Kyllä kelpaa nostella painoja, kun ikkunasta avautuu maisema. Kamarinäytelmä Sylvia, Tuija ja Laulava Patja.

Teatteri Tralan kanssa Ciderberg Oy. Leca on pitkä historia ja kokemus Leca-kevytsoran ja kevytsoraharkkojen valmistuksesta. Oiva Virkkala: Emil Teodor Gestrin ja satakuntalainen pyhä-. Tuoteryhmä: Paikallishistoria ja kuvateokset. Sarja: Kustantaja: Jämsän, Korpilahden, Petäjäveden, Muuramen, Säynätsalon.

Omakotitalo, Lohja, Virkkala, Virkkalantie 31. Talon historiaa huokuvat paksut seinät ja ihastuttavat kolmessa tasossa olevat tilat ovat täynnä kauniita.