Virkattu soikea liina ohje

Olen saanut useamman ohjepyynnön virkkaamistani simpukkaliinoista, ja sitä olen mielelläni jakanutkin sitä pyytäneille. Tämä on hyödyllinen työkalu, jos etsit omalle neuletyöllesi. Metsästin pitkään ohjetta soikeasta liinasta, jonka olin muutaman kerran kuvissa nähnyt ja aloin olla jo siinä uskossa, etten sitä koskaan käsiini. Kokeiluun joutui myös ruutuvirkkaus liina.

Netistä löytyi tosi hieno malli, jota oli pakko kokeilla.

Iso soikea puikoilla neulottu liina

Virkattu soikea liina ohje

Kaunein ja suuritoisin virkkaamani liina. Ohje on kirjasta virkaten uutta ja perinteista, kirjoittaja Toini Vinha-Mustonen. Tuoteryhmät Käsityöohjeet Ohjeet kohteen mukaan Ohjeet: Kaitaliinat ja tabletit. Kerratusta aivinapellavasta neulottu pitsiliina.

Crochet Doilies, Doilies Crochet. Pitäisi virkata anopille liina, mielellään soikea tai suorakulmainen ja jouluinen saisi olla. Itse en löytänyt mistään tarpeeksi nättiä ohjetta.

Ohje soike pitsiliina (jorma saarinen)

Virkattu soikea liina ohje

Lanka: Novitan marjapuuron värinen virkkauslanka, 13 g. Virkattu Liina Ohje ideoita ja ehdotuksia. Liinan ohje oli eräässä lankakaupasta saadun pussin kyljessä. Voit virkata lisäyksiä (eli 2 ks samaan s:aan) harvemminkin, jos työhön tuntuu. Tee ensin pohja (pyöreä tai soikea ) halutun kokoiseksi ja jatka sitten lisäämättä haluttuun korkeuteen. SOVELLA ohjetta oman tuolisi tyynyihin. Yhdistä seitsemän virkattua kukkaa pöytäliinaksi. Ohje on helppo muunnos vanhan ajan pitsiliinoista. VIRKKAUSOHJEET pp = pitkäpylväs = 2. Olen työssä käyvä 3 lapsen äiti ja vaimo, joka tykkää kutoa, virkata ja tehdä muita.

Pehmeä liina laskeutuu sulavasti yli pöydän reunojen. Virkkaa hurmaava Merimökki-pöytäliina. Malli: Marita MetsäkyläKoko: 50 x 50. Tallinnassa olen joskus ihastellut juuri tätä neulottua liinaa.

Malli on kaunis ja ohjetta tähän olen etsinyt jo kauan.

Ovaali virkattu matto ohje

Virkattu soikea liina ohje

Erityisnimi: Soikea pöytäliina. Ohjeen olen bongannut Pinterestin kautta, enkä ole alkuperästä ihan varma, mutta. Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta VIRKATTU LIINA. Lankana liinassa on Novitan virkkauslanka ja ohje löytyy lehdestä Diana.

Tämä oli ensimmäinen soikea liina, jonka ikinä olen virkannut. Alimmainen työ on aakkostaulu, jonka ohjeen on laatinut Melinda. Kuvassa muutama vuosi sitten virkattu soikea liina DMC 40 -langasta. Silmukat pujotetaan joko lankaan tai virkataan silmukoihin suoraan kiinteitä. Novita Virkkauslanka valkoinen (011) n. Tältä sivulta löydät soikea virkattu matto ohje -aiheisia blogeja. Iso soikea puikoilla neulottu liina. Yksityiskohta käpypitsiliinasta, jossa virkattuja osia.

Mistä saisin tämän soikean liinan ohjeen? Kaitaliina virkataan Novita Nalle – langasta ja viimeistellään juhlavin pitkin hapsuin. Ohjeessa selkeät step by step piirrokset kuinka virkata matto. Patentti pipo ja kaulaliina – ohje. En löytänyt mistään kunnon ohjetta tällaiseen liinaan, joten vasta sitten virkkauksen ja purkauksen ja vieläpä kahden harjoituskappaleenkin.

Tein myös alkukuusta Lillikuteesta tällaisen ison Juhannusruusumaton. Jatkoin ohjetta omin sovelluksin jotta sain matosta 170 cm. Kalastajalangasta virkattu iso upea pöytäliina. Kaunis soikea liina virkatulla pitsillä.

Simpukkaliinan ohjeen olen tulostanut "jostain" varmaan pari vuotta sitten. Valitettavasti lankaa ei riitä enää uuteen liinaan, joten täytyy miettiä toinen vaihtoehto, joka jää taas. Virkkaus on omalla tavallaan oikein mukavaa.