Virkattu pussi

Meikkipussi, kännypussi, pussi käsilaukun pikkutavaroille, avainpussi, ompelutarvikepussi. Sisimmässäni asuva näpertelevä. Neuleessa käytetty Novita lanka: Novita Cotton Mercerized. Se syntyy nopeasti pastellisista jämälangoista.

Voit päätellä hännän heti alussa virkaten sen silmukoiden sisään.

Tässä on kevään hittilahja! virkattu ipad

Virkattu pussi

Jatka virkkaamista, kunnes pussi on mieleisesi korkuinen. Kun pussin virkkaa kaksinkertaisesta langasta ja reunan pylväistä, työ. Valitse isoäidinneliöihin suosikkiväri ja ei kun hommiin! Virkattu pussukka suojaa Ipadia ja on taatusti toivottu lahja!

Kuvan pussi on virkattu K-raudasta ostetusta 2 mm linjanarusta koon 4 koukulla. Muovipohjainen naru on hyvä polttaa päistä purkautumisen. Luo ensin ketjusilmukoita kännykän leveyden verran.

Kannettavan tietokoneen suojalaukku

Virkattu pussi

Luo kääntymiseen vielä yksi ketjusilmukka ja jatka. Isoäidinneliöistä virkattu pussi. Virkattu, nyörillä kiristettävä pussukka sopii esimerkiksi käsitöille, kengille tai lasten jumppavaatteille. Kiinteillä silmukoilla virkattu pussukka. Kiinteän silmukan opettaminen ja oppiminen voi olla. Kännykän suojapussi on helppo virkata, ja se suojaa puhelinta kolhuilta ja naarmuilta. Jos osaat tehdä ketjusilmukan ja laskea kymmeneen, virkkaat hetkessä helpon ja hauskan verkkopussin sipuleille. Helpolla Kotilieden ohjeella virkkaat pallokassin helposti ja nopeasti itsellesi tai lahjaksi.

Kassia voi käyttää myös arjessa tai vapaa-ajalla. Ilo on olla kolmasluokkalaisen oppilaan vanhempi siitäkin syystä, että koulun musiikkitunnilla opetellaan. Mittaa kännykän ympärys ja jaa luku kahdella. Virkkauksen voi aloittaa myös vetoketjusta. Minusta tämä oli helpompaa, kun vetoketjun ompeleminen siististi jälkikäteen.

Työ virkataan aina oikealta puolelta ja kuviolangat kuljetetaan silmukoiden sisällä. Viime vuonna laitoin facebookin Virkkaus -ryhmään kuvan keskeneräisestä vetoketjusta aloitetusta pussukasta.

Virkkaa näppärä pallokassi treeneihin

Virkattu pussi

Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta VIRKATTU PUSSUKKA. Käsintehty Kaisapussi kalastajalangasta. Siitä on jo tovi, kun opettelin virkkaamaan uudelleen mutta alku on ollut. Täältä löydät ilmaisen virkkuukuvun myboshin rentohihnapussiin. Ritvan käsitöitä ja askarteluja added 2 new photos. Virkkaa käytännöllinen pussi kotona! Yksinkertainen virkkaussetti DIY säilytyspussukan valmistamiseen. Setin sisältäö: – 1 kerä Zpagetti –kudetta á 120 m – 1 bambu virkkuukoukku – valmistusohje.

Onnistuin kadottamaan etäisyysmittarin pussin jonnekin parin käyttökerran. Päädyin suunnittelemaan mittarille virkatun pussukan kalalangasta. Kaunis virkattu pussi vanulappujen säilytykseen ja pesuun. Pussissa voit säilyttää puhtaat kestovanulaput tai pestä käytön jälkeen. Muutamia sanoja työstä: neulottu laukku virkataan numero 2, lisää 2 lankaa ( joten pussi pitää muodon ilman vuorausta). Tämä sovellus sisältää parhaan kokoelman neulepussien malleja, jotka ovat mielenkiintoisia naisille sekä lapsille, teini-ikäisille että aikuisille naisille. Tämä kassi on virkattu villalangasta 4 mm:n koukulla, mutta myös puuvilla- tai bambulanka käy tähän hommaan vallan mainiosti. Tämä virkattu kukkaro on ollut varsinainen ikuisuusprojekti.

Aloitin työn kesän lopulla ja sain sen valmiiksi vasta jokin aika sitten. Kännykkä pussi suojus siili lintu sienet vihreä punainen ruskea.