Virkattu pesupussi

Virkatut kasvojen puhdistuslaput ja pesupussi. Tein äidilleni äitienpäivälahjaksi pestäviä kasvojen puhdistuslappuja, joita on ollut. Sekä puhdistuslaput että pesupussi on tehty Dropsin Cotton Light – puuvillasekoitelangasta 4. Virkkaa sopivan pituinen pätkä ketjusilmukoita. Pesupussi on tavara, jota nuori nainen tarvitsee jokaisen pesukoneellisen pyöräytyksen.

Pitsiverhosta pesupussi ~ tee

Virkattu pesupussi

Kauniin pesupussin saa ompelemalla sen vanhoista. Puuvillalangasta virkatut meikinpoistolaput voi pestä 60 asteessa ja käyttää. Kerää käytetyt vanulaput vaikka pieneen pesupussiin. Tai heitä ne muun pyykin mukaan. Elikkä virkatut kestovanulaput.

Näppäriä käytössä ja pesukin onnistuu pesupussissa muun pyykin mukana. Settiin kuuluu 10kpl vanulappuja ja jossain seteissä virkattu pesupussi.

Suositut virkkausohjeet kodin kuvalehdestä ja suuri käsityö

Virkattu pesupussi

Settejä on erilaisia ja setit löytyvä värien. Käytön jälkeen laput päätyvät odottelemaan alalaatikossa sijaitsevaan pesupussiin. Nämä ihanat kestovanulaput on virkattu käsin 100% bambulangasta. Tuote sisältää viisi vanulappua sekä pesupussin, jossa laput pestään esimerkiksi muun. Langan päästä kiinni: Joulukalenteri, luukku 13: Kestopuhdistuslaput ja pesupussi. Kasvojen puhdistuslappuja ja pesupussi. Käänsin pussin oikein päin ja pujotin hakaneulan avulla pussin suun nauhakujaan nyörin. Nyörin päät tulivat ulos nauhakujasta pitsiverhossa.

Palasaippualle virkattu pesupussukka. Pussukkaan saa vaihdettua uuden palasaippuan entisen loputtua. Tämä juttu kannattaa laittaa talteen, käsityönystävä: kokosimme Kodin Kuvalehden ja Suuri Käsityö -lehden kaikkien aikojen suosituimmat. Virkattu 6- säikeisellä kalalangalla. Koska näitä on virkattu erilaisista langoista, on näitä erikokoisia ja.

Epäilin aluksi, miten virkatut vanulaput kestävät mun kovakouraista. Kestovanulaput ovat virkattuja tai ommeltuja lappusia, joita voi käyttää. Pitää vielä kehittää sopiva pesupussi ja viikon kierto, jolla homma toimii.

Kestovanulaput 100% bambu (5kpl ja pesupussi)

Virkattu pesupussi

Kestävä kehitys ja roskan vähentäminen etenee pienin askelin. Sukka on virkattu suorakaiteen muotoon, mutta joustaa, joten se sopii monen kokoisille ja. Ripusta pesupussi kylpyhuoneeseen – voit laittaa käytetyt vanulaput. Saippua on kiva, persoonallinen ja edullinen tuliainen, kun sitä vähän somistaa. Neulo tai virkkaa valmiin saippuan ympärille soma pesupussi tai huovuta siitä. Bambulangasta virkaut puhdistuslaput ovat ekologinen vaihtoehto vanulapuille. Laput voi pestää koneessa (suositeltava pesupussissa ) muun pyykin.

Pesupussin tein samalla periaatteella kuin litteän farkkupenaalin, jonka ohje löytyy täältä. Taitoin pussin ennen sivusaumojen ompelua siten. Mulla on tällä hetkellä kaupasta ostettu pesupussi, mutta senkin voisi tehdä itse. Kaulaliinassa on taskut ja reunaan on virkattu jämälangoista reunapitsit. Mukaan kannattaa laittaa aina pesupussi ja kierrätyslahjasta kun on.

Olisi niin kätevä laittaa suoraan likaset sukat omaan pussiin ja alusvaatteet toiseen.