Virkattu nalle matto

Virkattu nallematto lastenhuoneeseen. Tämä söpö nallematto valmistui jo kesällä 3-vuotiaan kummipoikamme huoneeseen. Piti taas kokeilla jotain uutta. Tunnisteet: lelukori, Nallematto, virkattu lelukori, virkattu matto.

Nuoruuden merkittäviä hetkiä on se, kun tajuaa lapsuuden loppuneen. Se on hienoa, surumielistä, ehkä vähän.

“oikea vuodontorjuntavälineistö suojaa henkilöstöä

Virkattu nalle matto

Novita Nalle -langasta kiintein silmukoin virkattua nallea on vaikea vastustaa. Voit virkata kokonaisen nalleperheen erivärisistä Novita Nalle. Uusi paksusta trikoolangasta virkattu isokokoinen sininen nalle – matto. Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta VIRKATTU NALLE.

Sinivihreä virkattu matto nukkekotiin. Istuvan nallen korkeus pepusta korvanpäihin on valmiina noin 30 cm. Nalle ommellaan istuvaan asentoon, mutta halutessasi voit ommella sen.

Nojatuolinmatto virkattu pellavamatto

Virkattu nalle matto

Vierailija: "Onko joku tehnyt noita virkattuja "pitsisiä" pyöreitä mattoja ontelokuteesta tms? Paljonko menee kudetta ja näinollen rahaa esim. D Matto alkoi mennä kuprulle heti siitä kohdasta kun minä lähdin tekemään. On muuten tosi hassua kun Suomessa on niin vähän noita ruokatoreja.

Ohjeessa selkeät step by step piirrokset kuinka virkata matto. Neulepaita Novitan Nalle -langasta. Kudontaohje: Vahvista reunalangat. Heatset-käsitelty pölyä ja likaa hylkiväksi. Hoito-ohje: Normaali imurointi. Kesällä työn alle pääsi Muotoja ja pintoja -kirjasta Pallokas- matto, jonka nyt. Kirjan matto on virkattu Eko-ontelokuteesta, mutta minä halusin kokeilla.

Posts about virkattu matto written by Silmukoiden Seassa. Kun olet virkannut krs:n viimeisen ks:n, virkkaa 1 ks seuraavan krs:n ensimmäiseen ks:aan. Lähettänyt Nalle Österman klo 22. Koria, palloa ja ripustusköysiä varten kehittelin itse ohjeen, ja nallelle löytyi ohje täältä. Vessan mattoa nyt ainakin pitää heti alkaa virkata!

In order to give you better service we use uskalla yrittää semifinaalipyhäinpäivän aukioloajat citymarket.

Langankiertokuja: virkattu pallokas

Virkattu nalle matto

Talven aikana on pimeinä iltoina kiva virkata. Tämä luppakorvainen nalle on virkattu viime talvena, mutta se on odottanut siitä lähtien silmien ja. Matto on virkattu Lilli ontelokuteesta, kympin koukulla. Musta on Nalle -jämiä, reunus on jälkipistoja ja ”tähdet” isoja linnunsilmäpistoja. Yksi riskinotoksikin levyllä tulkittava piirre on ensi alkuun huomaamaton, koska kyse on jonkin poissaolosta, ei läsnäolosta. Olen jo pitkään haaveillut pitkän maton virkkauksesta.

Matonkuteesta virkattu pitkä matto. Nalle sai hieman erikoiset läpikuultavat silmät, mutta ne antavat aika. Ompele aloittaessasi kaik- ki palmikon säikeet yhteen ja aloita palmikointi. Matto hyväkuntoinen, pari tupsua irronnut ja pieni langannousu painetusta kuviosta, mutta nämä eivät käytössä näy. Ihana nalle matto 10 €, pesty, ollut vaatekaapissa säilössä. Ihanat pehmo Ti-Ti nalle hahmot.

Taitavasti neulottu nalle, jossa hauskoja yksityiskohtia. Kun näin ohjeen virkatuista matoista innostuin kovasti, noita minäkin. Tällainen matto on jo aika iso ja viimeisten kierrosten virkkaus sujuu. Sen vartalo on virkattu, korvat ovat huopaa ja jalat piipunrassia. Jessen ja Rasmuksen pannunaluset, Veikan kuppi ja Villen matto.

Varmista että maton reunan ympärille ei jää roskia tai pinnan epätasaisuuksia jotka.