Virkattu kassi paloista

Jos haluat puseroon enemmän väriä, voit virkata palat eri värisillä langoilla. Paperilangasta virkatussa kassissa kulkevat kätevästi eväät ja. Sitten vaan palat yhteen ja avot, pussiltahan se alkaa näyttää. Kassi isoäidinneliö kangasvuorella.

Tein palat pieniin saippuamuotteihin, mutta yhtä lailla ne voisi tehdä vaikka jääpalamuotteihin.

Virkattu kassi paloista kuvat

Virkattu kassi paloista

Paloista virkattu kassi on tehty neljästä suikaleesta, jotka. Tyttärelleni oli kova pala, että solmin uuden suhteen nopeasti”. Räsylä- kassi virkataan saumattomaksi kiinteillä silmukoilla räsykuteen ympärille. Virkkaa tyyny, kassi tai huopa. Puolet Runokki-torkkupeiton paloista tehdään virkaten ja puolet ommellen.

Ompelin kaapista löytyneestä kankaan palasta vuoren kassin sisälle.

Virkkausohjeita – innostu uusista ideoista!

Virkattu kassi paloista

Koska olen vieläkin niin onneton ompelija, ompelin sen piilopistoin. Lanka&tekstiili, ontelokude, virkattu matto ohje. Kassin pohja ja laidat virkataan yhtenä kappaleena kiinteillä silmukoilla pohjasta ylöspäin. Katkaisen lanka ja tee toinen samanlainen pala. Viimeinen valmistunut KesäYönHullutus on jämälangoista virkattu kassi.

Työohje Tee 21 samanlaista palaa. Virkattu Kassi Paloista tulokset. Ainoastaan kaksi samanlaista palaa, kaikkien muiden värit vaihtelee. Faktaa tästä kassista ei ole paljon kerrottavaksi, mutta tuo virkattu pala on nimeltään Englantilainen neliö (jos nyt vain oikein muistan) ja se. Innostuin aloittamaan tänään pari työtä. Molla Millsin virkattu työhuone on kuin karkkikauppa.

Virkatun kassin teen Drops Paris langasta koukulla nro 5. Mills on tehnyt itselleen työhuoneen, jonne on aina mukava palata pitkiltä matkoilta. Olkakassi virkataan kaksivärisellä pylvästekniikalla tuubimallisena. Kuljeta toista lankaa silmukoiden sisässä koko työn ajan ja vaihda langan.

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Virkattu kassi paloista

Tällä siis mennään toistaiseksi, mutta paloja saattaa syntyä lisääkin ajan. Tyytyväinen olin seuraavaan kuusikulmion virkkaustapaan, joka. Sain siis ajatuksen virkata niitä kuteesta ja yhdistellä paloista maton. Keittiöön halusin saada jonkun suorakaiteen muotoisen maton pyöreän. Kannattaa kuitenkin muistaa, että matonkuteesta virkattu matto on painava.

Palaa virkkausta takaisin päin virkkaamalla pylväitä. Ihana virkattu olkalaukku, jossa pieni neulottu etutasku. Kaunis ta vaihtelua pyöreiden helmien ja epäsymmetristen palojen kesken. Tässäpä tosi helppo käsityöohje: virkattu pikkulaukku nuorelle neidille. Sain laukkuidean keväällä pohtiessani syntymäpäivälahjaa 3-vuotiaalle. Palavirkkaus sopii erinomaisesti ryhmätyöksi. Hieman haikeutta on ja varmasti palaan tässä lähiaikoina kesän tunnelmiin.

Kiva kassi, turkoosi on mun lemppari kesäväri! Raidalliset tyynyliinat virkataan aaltomaisella siksak-kuviolla. Monikäyttöinen poncho syntyy helposti pala kerrallaan isoäidinneliöitä virkaten. Leikkaa pala ei-liukuvaa PVC-verkkoa saman kokoiseksi kuin matto.

Erilaisista paloista tehden matto on kevyempi tehdä. Väriä vaihtaessa tai paloja yhteen virkatessa kannattaa langanpäät ommella kiinni työhön. Kassin virkkaus aloitetaan pohjasta. Eiköhän se ajan myötä palaa jälleen kotisatamaansa, mutta voi olla, että sitä ennen olen kerennyt tehdä. Mandala- kassi La klo Paina kangaskassiin kaunis mandala-kuvio. Kiitos yhteydenottopyynnöstäsi! Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Sinivihreä virkattu matto nukkekotiin. Jos olet yhtään epävarma, katso seikkaperäinen video, ja harjoittele itse! Minä ajattelin jo ennen lomaa, virkata kesäkassin ja tähän kassiin. Leikkaa tukevasta pahvista laukun pohjan muotoinen pala ja ompele se muutamalla.