Virkattu kassi muurausnarusta

Pinkkiä Suomesta loppunutta narua tämä olisi kaivannut, mutta kun ei ole, niin ei ole! Muurausnarusta on virkattu tabletteja, pikkukoreja kylppäriin ja kasseja. Se sietää kosteutta joten sopii vaikka mökin terassin pöytäliinaksi. Kaunis virkattu verkkokassi syntyy kätevästi yhdestä lankakerästä tai -vyyhdistä. Voit tehdä isomman kassin ostoksia varten tai soman. Tuoteryhmät Käsityöohjeet Ohjeet kohteen mukaan Ohjeet: Kassit ja laukut. OHJE: Tikki-poppanaliina ja – kassi. Rautakaupoista saatava muurausnaru on kevään käsityöhitti, kertoo Yle verkkosivuillaan.

Sosiaalisen median käsityö- ja virkkausryhmät ovat. En tiedä, kuka viime viikolla keksi käyttää Bilteman muurausnarua virkkaamiseen! Koreja on kiva virkata monessa koossa ja eri värisinä. Virkkaa sitten taitekerros, jonka avulle korin reunat nousevat pystysuoraan ylöspäin. LELUT: Turvalonkero keskoselle. Virkattu yksinkertaisella langalla, liina suoraan ohjeen mukaisesti.

Juhannusruusu-maton ohjeella tehtynä? Vesimeloni kukkaro tai leikkiruoka leluruoka virkattu virkkaus. Virkkaus tai virkkaaminen, miten vain haluat, on tosi monipuolinen ja mutkaton keino tehdä käsitöitä. Jo perustaidoilla pystyy tekemään kaikkea kivaa ja.

Päätin virkata muurausnarusta parvekkeellemme pienen pöytäliinan ja ohjeena käytin juhannusruusu-maton ohjetta. Nyt piti koittaa maton virkkaamista koska en ole aiemmin virkannut mattoa. Ehkä ihan vähän ymmärsin vielä ensimmäisiä kasseja ja koreja, mutta nyt. Jos tutkittuna muurausnarut saavat materiaalien ja värien osalta. Jos minun pitää virkata muovia kierrätän jo olemassa olevaa, sillä sitähän riittää. Posts about virkkaus written by hyvahuomen. Tupaantuliaisviinipullolle virkattu tällainen keväinen lahjakassi.

Kassin alareunaan virkkauslangalla tehty. Tehdäänkö sullekin mittatilauksena kaunis virkattu matto? Puuttuu: muurausnarusta Muurausnaru postaukset – Blogit. Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta MUURAUSNARU. Sisar oli virkannut muurausnarusta kivan hiustarvikepussin ja huomasin, että juuri sellaista minäkin kipeästi tarvitsen – tai. Verkkokassi tekeillä muurauslangasta. Sen verran on tiiviisti pylväitä mallissa, ettei kaksi rullaa riittänyt kolmeen pöytätablettiin. Lahden Kärkkäiseltä ja netkarkkaiseltä.

Katselin aikani virkkausryhmässä muurausnarusta tehtyjä asioita:. Siihen aikaan alkoi sellainen muurausnarun villitys, just sopivasti:) Se kun on kuitenkin nylonia ja siten sinne ei tartu karvat kuten muihin. Nämä tabletit ja lasinaluset on virkattu muovinarusta, joka kulkee nimellä muurausnaru. Halusin kokeilla tehdä siitä terassin pöydälle tabletit. Kun Pinterest sitten yhtenä päivänä tarjosi pinnattavakseni virkattua. Ja voitteko uskoa – vihreää muurausnarua jäi jäljelle tämän verran:. Tämä kori syntyi täysin tarpeesta, sillä kaikki purkit ja putelit vaeltelivat aina pitkin kylppärin tasoa:) Muurausnaru on ollut alkuvuoden ehdoton.

Nuppu Home: Virkatut korit: matonkude Cestas De Ganchillo. Materiaali: Bilteman muurausnaru. Harmaafuksia: Virkattu kassi, kimaltavaa ontelokudetta! Kotiruusu: Virkattu laukku lahjaksi Kukkarot Ja Käsilaukut.