Vintage huonekalut turku

Antiikkiliike Kiertokaluste on jokaisen antiikin ystävän unelmakohde! Antiikkia, koruja, huonekaluja ja paljon muuta kahdesta liikkeestä Turun sydämessä. Olemme Turun Iso-Heikkilässä sijaitseva antiikkiliike. Sivuiltamme löydät antiikki- ja tyylihuonekaluja sekä keräilyesineitä, leluja ja astioita.

Lisäksi meillä on useita satoja neliöitä varastotilaa Turussa Iso- Heikkilän.

Viva vintage tuo kierrätetyt luksustuotteet lähelle kuluttajaa

Vintage huonekalut turku

Fargo vintage is a vintage based interior shop located in two different hotspots of Helsinki. We have goods you thought you could never find, really. Turussa ja lähiseuduilla on monta ihanaa vanhantavaranliikettä, joista voi löytää vaikka minkälaisia sisustustavaroita ja huonekaluja. Vintage -asusteita ja -laukkuja. Esittelemme viisi kiehtovaa, Turun seudulla toimivaa liikettä.

Veikkaan, että seuraava hitti on 60-luvun huonekalut.

Ostaa ja myy koko suomessa irtainta

Vintage huonekalut turku

RomuRitarin linnasta löytyy pientä ja suurta huonekalua ja sisustustavaraa ja joskus myös antiikkia moneen lähtöön. Fasetissa on erittäin runsas valikoima uusia ja vanhoja design ja vintage huonekaluja sekä valaisimia. Teemme verstaallamme entisöinti, verhoilu ja mittatilaus. Vanhoja tavaroita ja huonekaluja. Antique Store in Turku, Finland. Myydaan uudenveroinen ruskea divaani sohva. Kunnon tuotteesta kunnon hyvitys.

Wanhan Talon Tavarat on oululainen. Perusopetusta annetaan Turun kaupungin peruskouluissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Ostamme: -kotimaista taidelasia. Kaupungin koulujen lisäksi Turussa sijaitsee yksityisiä kouluja.

Siistit 50-luvun tuolit, varastossa neljä kappaletta. Myymme ja ostamme pääsasiassa pohjoismaissa valmistettuja huonekaluja sekä valaisimia. Noudamme huonekaluja veloituksetta Turun kaupunkialueella n. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin.

Vanhat tavarat ja antiikkihuonekalut

Vintage huonekalut turku

Kirppiskeskus Hassinen on monipuolinen itsepalvelukirpputori Turussa: meiltä löydät huonekalut, valaisimet, vaatteet ynnä muut! Tuotteidemme laatu ja parhaat toimittajat takaavat upeita elämyksiä! Kesärauha on uusi, urbaanin vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali, joka sijoittuu kaupungin ydinkeskustaan, historiallisen Vanhan Suurtorin. Hanki huonekalut netistä tai myymälästä!

Ajatus vintage -laukkujen erikoisliikkeestä heräsi juuri harrastuksistani, joihin ovat kuuluneet näiden vuosien aikana niin antiikkihuonekalut kuin.