Vinkkejä täydellisen kiitospäivän pöytäasetelman luomiseen

Kiitospäivän illallisen isännöinti ei ole helppo tehtävä. Siivoamisen, ruoanlaiton ja viihdyttämisen ohessa pöydän kattamisesta ei juuri ehdi huolehtia. Haluamme tehdä sen sinulle helpoksi tänä vuonna, joten olemme eritelleet, miten voit kattaa kiitospäivän pöydän, mukaan lukien ideoita kattauksiin, keskipisteisiin ja muuhun. Tämä perinteinen kiitospäivän pöytäasetelma on hyvä yhdistelmä yksinkertaisia elementtejä, joita sinulla saattaa jo olla, ja muutamia DIY-projekteja, jotka voit tehdä suurta päivää edeltävinä viikkoina. Katso alta, miten katat perinteisen kiitospäivän pöydän, jota koko perhe rakastaa.

Toimittajan vinkki: Yksi parhaista tavoista lievittää lomastressiä on kattaa pöytä etukäteen. Hoida kaikki tämä kuntoon muutama päivä ennen kiitospäivää, jotta sinulla on aikaa keskittyä siihen, mikä on todella tärkeää. perheeseen (ja ruokaan)!

Järjestä juhlapaikka Vinkkejä täydellisen kiitospäivän pöytäasetelman luomiseen

Vaikka kalkkuna saattaa olla perhepäivällisen pääesiintyjä, kattaukset ovat pöytäasetelman tärkein osa. Koska vaihtoehtoja on niin paljon, on helppo eksyä astioiden hyllylle. Paras vinkki perinteiseen kattaukseen on kuitenkin yksinkertaisuus. Näiden lautasten harmaa reunus antaa hieman mielenkiintoa ilman räikeyttä. Lautasia reunustavat yksinkertaiset aterimet, ja vasemmalla puolella on valkoinen keittokulho. Juomia varten anna jokaiselle ruokailijalle kaksi lasia, yksi vedelle ja yksi viinille. Kankainen lautasliina ja räätälöity lautasliinarengas saavat aterian tuntumaan erityiseltä tilaisuudelta.

Huomion keskipiste Vinkkejä täydellisen kiitospäivän pöytäasetelman luomiseen

Harkitse tänä kiitospäivänä helposti koottavista elementeistä koostuvaa keskipistettä. Se, että voit muuttaa keskipisteesi kokoa ja muotoa niin, että siihen mahtuu kasaantuvia ruokalautasia, on valtava voitto. Tässä valitsimme kolme kynttiläkynttilää pöytäasetelman tähdeksi. Niiden lasipurkit on kääritty säkkikankaaseen ja täytetty syksyn lehdillä. Lisäsimme ulottuvuutta lisäämällä minikurpitsoja ja lehtiä kynttilöiden molemmille puolille. Tarvittaessa keskipiste voi jäädä ennen illallista otettavaan kuvaan, mutta se voidaan siirtää syrjään, kun tarjoiluastiat tulevat esiin. Säkkikangasjuoksu sitoo perinteisen kiitospäivän pöydän yhteen.

Toimittajan vinkki: Jos pöytäsi on täynnä ja astioita siirretään edestakaisin, harkitse LED-kynttilöiden ostamista oikeiden liekkien sijasta. Tämä turvallisempi vaihtoehto näyttää yhtä hyvältä ja sitä voi käyttää uudelleen ensi vuonna.

Mukautetut koristeet Vinkkejä täydellisen kiitospäivän pöytäasetelman luomiseen

Yksi helpoimmista tavoista personoida kattauksesi on lisätä lautasliinarengas. Tee oma käyttämällä yksinkertaista puurengasta ja huopakoristeita. Tämä huopakuvioinen tammenterho näyttää yksinkertaisesti ihastuttavalta neutraalien astioiden päällä, ja oranssi ponnahtaa esiin kultaista lautasliinaa vasten. Voit valita jokaiselle henkilölle oman värin tai käyttää koordinoituja lautasliinarenkaita jokaisessa kattauksessa. Työnnä kukin lautasliina varovasti renkaan läpi ja aseta se lautasen keskelle kiillotettua ulkonäköä varten.

Who’s Who Vinkkejä täydellisen kiitospäivän pöytäasetelman luomiseen

Paikkakortit ovat välttämättömiä suurissa perhejuhlissa. Kun varmistat, että kaikilla on paikkansa ja että he ovat tyytyväisiä paikoilleen, helpotat paljon stressiä kiitospäivänä. Lisäksi se on loistava tilaisuus antaa DIY-taitojesi loistaa! Nämä ihastuttavat pyhiinvaeltajahatut ovat itse asiassa minikokoisia kukkaruukkuja, joiden reunalla on kullanvärinen kaistale. Kirjoita jokaisen perheenjäsenen nimi maalikynällä ja aseta tilapäinen hattu minikurpitsan päälle. Tämä edullinen paikkakortti-idea on nopea ja helppo toteuttaa, ja se sopii perinteiseen kiitospäivän pöytäasetelmaan.