Villasukan kuviointi ohje

Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta KUVIO VILLASUKKA. Yksi mun "all time favorite" neuleohje on se, jolla syntyvät nämä Novitan. Neulo sileää neuletta ruutupiirroksen ja ohjeen mukaan, toista 1. Tiheys: 24 s sileää neuletta tai kirjoneuletta paksummilla puikoilla = 10 cm. Varren kuvio näytti mielestäni vaikealta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole.

Villasukkiin saa uutta ilmettä varren resoria vaihtelemalla.

Äiti neuloi minulle nämä valkoiset villasukat

Villasukan kuviointi ohje

Simppeli kuvio perustuu oikeilla ja nurjilla silmukoilla leikittelyyn. Paljon hankalammaksi osoittautui kirjallisen ohjeen tekeminen, mutta onneksi YouTubesta. Esimerkkinä postauksessa käytän villasukkia, mutta samat periaatteet. Ruutuvihossa ohjeet pysyvät myös hyvässä tallessa, joten niihin on. Suosituksi tulleiden suloisten mökkisukkien kuvio oli alun perin osa. Näin syntyi hitiksi nousseiden mökkisukkien kuvio. Katso opasvideo tai tulosta kuvitetut villasukan neulomisohjeet!

Näillä ohjeilla onnistut tekemään villasukat vaikka elämäsi ensimmäistä kertaa.

Vaihtelua sukanvarteen: 6 helppoa resorimallia

Villasukan kuviointi ohje

Silmukoiden jäljentäminen on helppo tapa saada neuleeseen kuvio ilman suurempaa päänvaivaa. Neuleohje: Saarenneito-villatakki naiselle. Mikäli tiettyyn kuvioon tarvitaan useita värejä, kuvio voidaan ommella työhön silmukoita jäljitellen neuleen. Näiden ylipolven villasukkien ohjetta minulta on toivottu jo useaan otteeseen ja viimein sain sen kirjoitettua teillekin.

Tämän videon avulla opit neulomaan villasukan ja villasukan kantapään! NEULEEN KORISTELUTAPOJA tulossa. PIENI KOKOELMA KUVIOAIHEITA tulossa. Näille sivuille kokoan neulomiani villasukkia. Innostuin kuviollisista kun ystävättäreni näytti omiatekemiään, tosi värikkäitä kuviosukkia. Petäjä-sukkien kuvio on sopivan yksinkertainen niin miesten kuin naisten sukkiinkin. Kuvio on luonnonläheinen ja se tuo mieleen salojen. Enimmäkseen neuloin ihan tavallisia villasukkia omaan käyttöön.

Nimittäin näiden sukkien monimutkaisen näköinen ruutukuvio on vain. Kantapää ja kärki on neulottu Novitan miesten perusvillasukkien ohjeen mukaan. Tee sen jälkeen kavennukset joka kerroksella. Kun työssä on jäljellä 8 s, katkaise lanka ja vedä se silmukoiden läpi ja päättele hyvin.

Eräänä aamuna joulun alla tuli olo, että haluttaisi uusia villasukkia, vaikka niille ei.

Silmukoiden jäljentäminen – näin teet kuviot neuleeseen helposti

Villasukan kuviointi ohje

Onneksi näette myös tuosta minun sukastani, miten kuvio siihen sukkaan. Kirjoneuleen neulominen on helppoa, sillä kuvio koostuu raidoista ja korkeintaan kahdella langalla. Näin neulot suloiset villasukat – Yhteishyvän oma ohje! Olen neulonut villasukkia työtovevereille, sukulaisille ja ystäville. Nykyisin aiheet ovat usein muistoja lapsuudesta.

Haluaisin villasukan jalkapöydän päälle sydämen kuvion erivärisestä langasta. Ohje: Pitsi-palmikko villasukkaan. Käsityöohje: valepalmikko villasukkaan. Kuvan sukissa on 50 silmukkaa, jotta kuvio menee tasan. Jouluaaton aattona kaivoin tänä vuonna valmistuneet villasukat esille pukinkonttia varten.

Romanssi-polvisukat on tehty Käsityön ABC-lehden ohjeen mukaan. Knittingfool-sivustolla voit generoida neulepaidan tai -takin ohjeen. Alla olevassa ja tunnilla esittelemässäni ohjeessa ja kuvissa on nostettu.