Villanukkajäkkärä

Kaunis hopeanharmaa, runsasnukkainen ryhmä- ja kivikkokasvi, korkeus noin 30 cm. Villanukkajäkkärä on Suomessa uudenhko laji. Muistuttaa paljon helminukkajäkkärää. Lehdet leveämmän ja kasvutapa matalampi. Anaphalis triplinervis Sommershcnee VILLANUKKAJÄKKÄRÄ.

Tuotteen sesonki alkaa: Huhtikuu.

Villanukkajäkkärä anaphlis triplinevsis

Villanukkajäkkärä

Kasvupaikka: aurinkoinen, hyvin vettä läpäisevä, hiekkapitoinen. Ruotsinkielinen nimi, Ull-eterrnell. Mitä tarkoittaa villanukkajäkkärä. See what people are saying and join the conversation. Himalajalta kotoisin oleva erikoisen näköinen perenna. Lehdet ovat hopeanharmaita, nukkaisia. Valkoiset kukat säilyvät kasvustossa pitkälle syksyyn.

Idätysohjeet tulevat oston yhteydessä.

Villanukkajäkkärä (anaphalis triplinervis)

Villanukkajäkkärä

Ei tarvitse kylmäkäsittelyä, itäminen alkaa noin kahdessa. Klikkaa kuvaa nähdäksesi isomman version. Nyt on kyllä tullut kesä syksyn keskelle. Kukkasipulien lisäksi puutarhaan tuli syyskuussa ostettua muutama alennusperenna: syyssyrikkä, sinisarja, villanukkajäkkärä, jalopähkämö ja. Tää on kyllä niin hassunhauska nappulakukka. Tykkään vaikka rötköttää ja on mahottomasti levinny. Mielestäni myös tämä Ulla Molinin puutarha japanilaistyylistä.

Harmaalehtinen kasvi on villanukkajäkkärä, jonka takana pilkistää tarha-alpi. Syyskaunosilmä alkaa jo kuihtua, vaikka eletään vasta. Jos kuvassa on villanukkajäkkärä (kommentti tässä edellä) eikä helminukkajäkkärä niin saanko kainosti pyytää close-uppia:) ReplyDelete. Harjaneilikka (2.7.08), pihajasmike ( 6.7.08), villanukkajäkkärä (23.7.08). Anthericum liliago, tähkähietalilja.

Hopealehtisiä ja -nukkaisia perennoja: hopea- ja valkohärkki, hopea- ja ohotanmaruna, helmi- ja villanukkajäkkärä, alppitähdet, hopea- ja. Mies sanoi tätä joskus kissänkäpäläksi, mutta se on kuitenkin villanukkajäkkärä. Se kukkii heinä-elokuulla ja sitä voidaan käyttää myös. Alchemilla alpina, tunturipoimulehti, fjälldaggkåpa. Illan viimeisten auringon säteiden siivilöidessä puutarhaa kaikki on hyvin juuri näin.

Keräsin viime mökkireissulla villanukkajäkkärän kukkaoksia somisteeksi mökin pöydälle.

Anaphalis triplinervis sommershcnee villanukkajäkkärä

Villanukkajäkkärä

Nyt somat kukkatertut ovat avautuneet kuivuessaan. Ruusut yrittävät vielä parhaansa mukaan avata nuppujaan. Tämä ei tiedä kumpi on koreamman puinaista kukka vai. Image may contain: plant, flower, text, nature and. Kauniille malvallemmekin löysin sen oikean. Loppukesän kukkija kuivallekin kasvupaikalle, hyvä talvenkestävyys. Tuote on tilapäisesti loppunut. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.

Mutta selässä ja rinnassa EI karvaa kiitos. Ja päässä tietty tukkaa,kalju on kamala! Stauden-Immortelle, B – Fachrichtung Stauden – Stauden, Trusted. Päivän voimakortissa on VILLANUKKAJÄKKÄRÄ.

PIENI NAINEN jatkuu taas huomenna.