Villalanka virkkaus

Katkaise toinen lanka pois ja jatka virkkaamista 1-kertaisella langalla ohuemmalla koukulla. Virkkaa palloreunus työn nurjalta puolelta. Virkkauslangat Lankamaailmasta! Reunus: Ota työhön pienempi koukku ja 7 Veljestä – lanka.

Monimutkaisemmat tyypit on virkattu villalangasta, ja niiden tavallisin pohjaväri on. Ekologinen tiskirätti syntyy pellavalangasta virkkaamalla.

Novita koukkuaminen eli tunisialainen virkkaus

Villalanka virkkaus

Villalangasta virkattu patalapun ja pannunalusen yhdistelmä on täydellinen lisä. Kierrä taas lanka koukulle ja vedä se silmukan läpi. Värejä vaihtamalla saat peitosta raidallisen. Kaulaliina on virkattu paksusta langasta, jossa on heijastava ominaisuus.

Näin virkkaat kiinteän silmukan: Nouda lanka ketjusilmukan läpi. Novita Nalle Taika -langasta virkattua kukkaa yhdistetään toisiinsa virkkaamalla palan viimeisellä kerroksella rauhoittavalla yksivärisellä. Opi koukkuaminen eli tunisialainen virkkaus.

Kaksinkertainen patalappu pikkusydämillä

Villalanka virkkaus

Työnnä koukku seuraavaan kjs: aan, ota taas lanka koukulle ja vedä silmukan läpi. Neule- tai virkkaustyöhön valittu lanka vaikuttaa olennaisesti. Harmaa villalanka on kotona kehrättyä ja sitä on virkattaessa. Capri merseroitu puuvillalanka 50g, Katia. Tee langalla sormen ympäri lankalenkki ja virkkaa näin muodostuneeseen. Täältä löydät suuren valikoiman virkkauslankoja, neulelankoja, virkkuukoukkuja, puikkoja, ohjeita. Tutustu käyttäjän Marjo Vuorinen Pinterest-tauluun Lankatyöt ( virkkaus, kudonta, pujottelu). Näytä lisää ideoita: Art for kids,Weave ja Weaving.

Yli 80 € tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen! Tilaamalla uutiskirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suoramarkkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme. Konepesun kestävä Nordic Wool on 100% villalanka.

Monikäyttöinen ja edullinen akryylilanka neulontaan, virkkaukseen ja askarteluun. Voit suurentaa kuvaa klikkaamalla sen kohdalla. Tuote saatavilla eri vaihtoehdoilla. Kerralla kaksinkertaista Pyörönä virkattu patalappu on helppo tehdä ja saat yhdellä kertaa. Kahta eriväristä lankaa (puuvilla, pellava tai 100 % villalanka ). Materiaali 100% villalanka ja heijastinlanka. Paketti sisältää langat ja ohjeen. Virkattu tarjotin ontelokudelangasta.

Tee lonkeroita tähän tapaan 6kpl, katkaise lanka ja päättele. Tee mustalla langalla sormen ympäri lankalenkki ja virkkaa näin.