Vilkkaasti liikennöidyt lattiat kiireisiin tiloihin

Vilkkaasti liikennöidyt lattiat kiireisiin tiloihin

Jasper Engineered Hardwood – Baltic Oak Collection / SKU: 15001759

Lattia on perusta muulle huoneelle. Sen on oltava muodikas, helppohoitoinen ja kestävä, erityisesti kodin vilkkaasti liikennöidyissä tiloissa. Riippumatta siitä, oletko asentamassa uusia lattioita yksittäiseen huoneeseen vai päivittämässä lattiapinnoitteita koko kotiin, oikean tuotteen valinta on ratkaiseva ensimmäinen askel. Suuren kulutuksen vaativien lattiamateriaalien erojen ymmärtäminen voi auttaa sinua määrittämään, mikä lattiavaihtoehto sopii parhaiten tilasi tarpeisiin.

Ota ensin huomioon tilan tarpeet. Kuinka monta ihmistä kulkee huoneen läpi päivittäin? Ovatko lapset ja lemmikkieläimet tärkeitä? Käytä näitä alustavia näkökohtia ja tilan yleistä tyyliä valitaksesi tuotteen, joka kohottaa suunnittelua.

Paljon liikennettä vaativat lattianpäällystevaihtoehdot kotiisi.

Ylellinen vinyyli

Vilkkaasti liikennöidyt lattiat kiireisiin tiloihin

Kaupalliset rakennukset ovat erittäin vilkkaasti liikennöityjä, ja useimmat luksusvinyylilaatat ja -lankkutuotteet on mitoitettu kestämään kaupallista käyttöä. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon vilkkaasti liikennöidyn kodin lattialle. Tämä helposti asennettava tuote on myös erinomainen projekti viikonloppusoturille. Vinyylilattioita on saatavana laaja valikoima eri värejä ja kuvioita, ja niiden hinta on useimmille budjeteille sopiva. Tämän materiaalin kustannustehokkuus on tehnyt siitä yhä suositumman valinnan.

Tämä kestävä vaihtoehto kestää kovaa liikennettä vaativissa tiloissa naarmuuntumatta tai naarmuuntumatta. Koska se on vedenpitävä, se sopii erinomaisesti kodin märkätiloihin, kuten kodinhoitohuoneisiin ja pesutiloihin. Tämä mahdollistaa saman ylellisen vinyylilattian käyttämisen talon kaikissa huoneissa, jopa kylpyhuoneessa ja keittiössä. Edes huonekaluilla ei ole taipumusta kolhia tätä pitkäikäistä lattiaa.

Luonnonkivi

Harva materiaali on yhtä kestävä kuin luonnonkivi. Graniitti, kalkkikivi ja hiekkakivi ovat loistava tapa tuoda luonnontuotteen kauneus kotiin. Luonnonkiven ajaton tyylikkyys tekee siitä lattiapinnoitteen, joka kestää monen vuoden nautinnon. Kaikista lattianpäällystevaihtoehdoista luonnonkivi on yksi kalleimmista, riippuen siitä, minkälainen kivi valitaan. Se vaatii myös ammattimaisen asennuksen, jotta tulos olisi kestävä.

Jotkin luonnonlattiat vaativat tiivisteen asennuksen yhteydessä. Tutustu moniin erilaisiin saatavilla oleviin tiivisteaineisiin varmistaaksesi, että valitset sellaisen, joka on suunniteltu kestämään kovaa liikennettä vaativia alueita koko kodin alueella. Luonnonkivi on niin kestävää, että se on hyväksytty jopa ulkotiloihin ja siirtymätiloihin, kuten terasseille, kuistille ja jopa uima-altaiden terasseille.

Laminaattilattia

Vilkkaasti liikennöidyt lattiat kiireisiin tiloihin

Lamton Laminate – 12mm Legendary Collection / SKU: 15162377

Kun laminaattilattia on edullinen ja kestävä, laminaattilattia on pitkäaikainen suosikki korkean kulutuksen lattiapinnoitusvaihtoehtojen joukossa. Tämä materiaali on helppo asentaa, jolloin ammattilaisen asennuksesta ei tarvitse maksaa. Tämä monipuolinen lattiamateriaali antaa sinulle puun, laattojen ja muiden materiaalien ulkonäön murto-osalla kustannuksista. Tässä keinotekoisessa materiaalissa on kerroksittainen prosessi, ja sitä on saatavana eri paksuuksina noin 6 mm:stä aina noin 15 mm:iin asti. Tutustu tiettyyn laminaattituotteeseen huolellisesti, jotta voit valita sen, joka tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen kestävyyden.

Suunniteltu ja massiivikovapuu

Kun etsit perinteistä tyyliä, massiivikovapuu ja massiivikovapuu tarjoavat klassista eleganssia. Vaikka nämä tuotteet ovat kauniita, ne kuluvat usein kodin vilkkaasti liikennöidyissä tiloissa. Jos tämä on sinun lattiasi, on olemassa muutamia strategioita, jotka auttavat pitämään lattiat suojattuina päivittäin. Valitse ensinnäkin jokin kovemmista, kestävämmistä puulajeista tai puukoneistetuista vaihtoehdoista. Viimeistele lattiat asennuksen aikana suojaavalla pintamaalilla.

Toteuta lopuksi varotoimia naarmujen ja kolhujen rajoittamiseksi leikkaamalla lemmikkieläinten kynnet ja pitämällä kengät ja korkokengät poissa lattioilta ja eteisessä tai mutahuoneessa. Koristeellinen matto ulko-oven lähellä antaa lisäsuojaa, kun potkaiset kengät pois. Voit tietysti saada puun ulkonäön ja laatan kestävyyden valitsemalla sen sijaan puun näköisen laatan.

Posliinilaatat

Vilkkaasti liikennöidyt lattiat kiireisiin tiloihin

Kiireisen kotitalouden jokapäiväiseen elämäntyyliin posliinilaatat ovat erinomainen korkean liikennemäärän lattiapintavalinta. Tätä tiivistä tuotetta on saatavana eri PEI-luokituksilla, joista 0 on heikoin ja 5 vahvin. Kun ostat paljon liikennettä vaativiin tiloihin asennettavia posliinilaattoja, etsi sellaisia, joiden PEI-luokitus on joko 4 tai 5. Posliinilaattoja on saatavana monenlaisina kuvioina, väreinä ja tyyleinä, joten on helppo löytää laatta, joka sopii täydellisesti kotisi tai yrityksesi ilmeeseen.

Kun tarjolla on niin monia erilaisia lattianpäällystevaihtoehtoja, on helppo löytää vaihtoehto, joka tarjoaa sekä tyyliä että kestävyyttä. Pidä se klassisena posliinilaatan avulla tai hyödynnä nykypäivän teknologiaa asentamalla kotiin ylellinen vinyylilattia. Kun olet määrittänyt oikean tuotetyypin, valitse väri ja tyyli, jotka sopivat tilan yleiseen estetiikkaan. Anna kovalle lattialle lisäsuojaa vilkkaasti liikennöidyillä alueilla harkitsemalla maton tai juoksupyörän käyttöä oviaukkojen lähellä.