Viilupinnan vahaus

Viilupinnan pintakäsittelyvaihtoehtoja ovat vahaus, öljyäminen ja lakkaus. Erilaisilla sävytyksillä ja petsauksella voidaan korostaa puun omaa sävyä tai muuttaa. Lisäksi tason viilupinta oli kulunut, halkeillut ja kupruillut vuosien saatossa. Kerron pian, miten vahaus onnistui ja miltä tiikkiviilutettu tv-taso. Pöydän viilupinta on vuosien saatossa haalistunut auringossa ja alkoi näyttää jo.

Pöytä sai yhden kerroksen vahaa sävyssä Noki ja se riitti.

Osmo color puuvaha parvekkeen pöytä viilupinta

Viilupinnan vahaus

Olen kerran hionut viilupintaisen sohvapöydän ja käsitellyt sen uudelleen Osmo Colorin vahalla. Kaikkein veemäisintä oli juuri se hiominen. Onko kukaan käsitellyt melamiinikalusteita 15. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Vesivaurion poistaminen pöydän kannesta.

Teräsvilla on turvallinen valinta viilupintojen hiomiseen, sillä harvoin. Vahasin vielä pöydän kannen ja jalat Borman värittömällä puuvahalla.

Uusi elämä kuluneelle pöydänpinnalle – kokeile tätä yksikertaista

Viilupinnan vahaus

Pintakäsittely on osa kalusteen tyyliä ja parantaa sen kestävyyttä käytössä. Käsittelyn avulla kaluste voidaan uudistaa tai kunnostaa. Upea pöytä:) millä sait viilupinnan irroitettua? Meillä on samantyylisen ruokapöydän ja lipaston entisöinti menossa ja tuo sama vaha tulee. Tällästä jälkeä tuli kevyesti hiotun männyn päälle Osmon ebenpuu vahalla.

Parempaa jälkeä saa varmasti jos hioo paremmin ja vahaa pari. Viilutetun pinnan maalaaminen 29. Uusi elämä kuluneelle pöydänpinnalle – kokeile tätä yksikertaista. Vintage paint -maalisarjasta vaha näyttää löytyvän eli ei kun verkkokauppaan. Perkele, viilupinta korkkasi niin pahoin, että se on poistettava. Kuulin että sen alla olisi viilupinta ja alkuperäinen väri 50-luvulta tumma. Sen jälkeen voit petsata, lakata, vahata tms. Vuosikausien siirtelyn jälkeen huonekalujen viilupinta on yleensä päässyt huonoon kuntoon.

Tuohon aikaan käytetty lakka, usein. Viilupintaa korjatessa tärkeintä on löytää viilua, joka on samaa puulajia kuin kunnostettava huonekalu. Katso Avotakan ohjeet ja kunnosta.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Viilupinnan vahaus

Värillinen vaha tasoittaa esineen pienet värierot ja peittää ohuet naarmut. Ohjeet viilupinnan korjaukseen. MIKSI massiivipuisessa ruokapöydässä on viilupinta? Pinta on matta, mutta en tiedä onko kyseessä lakka vai vaha. Vauriokohdassa viilu on myös halkeillut ja kutistunut ja liimauksen jälkeen jäävät kolot pitäisi täyttää jotenkin (sellakka, vaha ). Puuvahan erona on, että Puuvahassa on enemmän vahoja.

Siksi sillä käsiteltyä, pehmeämpää pintaa on helpompi halutessaan kiillottaa. Kalkkimaalien eri sävyjen sekoittaminen keskenään? Katso täältä niksejä ja ohjeita Osmo Color -tuotteiden käyttöön. Vintro sarjaan kuuluu kolme erilaista lakkaa ja kaksi vahaa. Huonekalun elinikään voit itse vaikuttaa. Tärkeintä on, että käytät huonekalua siihen tarkoitukseen, johon se on valmistettu. Sivulta löydät neuvoja yleisimpien. Pinta on mahdollista käsitellä myös lakkaamalla, petsaamalla, vahaamalla.

Puu – ja viilupinnat altistuvat valolle ensimmäisten 6-8 viikon aikana. Ennen toimitusta me käsittelemme marmorin silikoni vahalla, joka antaa pinnalle suojan. Pintaan ei saa palautettua kiiltoa vahalla tai öljyllä. Ne ainoastaan haittaavat tulevia korjauksia. Naarmuista tai samentunutta kiillotusta ei tule itse korjailla. Viilupinnat yleensä lakataan tai öljy- vahataan ja tarvittaessa petsataan. Levyjen reunat ovat yleensä ponttiuritettuja. Työtason viilupinta on erittäin likainen ja kärsinyt kosteudesta.

Tervalakka valmistettiin sekoittamalla pellavaöljyä, hartsia, vahaa ja asfalttia.