Viihtyisät keskeiset tilat eurooppalaisilla pyyhepattereilla.

Viihtyisät keskeiset tilat eurooppalaisilla pyyhepattereilla.

Astut sirosti suihkusta, kun – pam! – saat kylmän ilmavirran iskun, joka saa sinut pakenemaan takaisin sänkyyn ja hyppäämään peiton alle. Jos tämä skenaario kuulostaa liian tutulta, voi olla aika asentaa pyyhepatteri. Vaikka nämä laitteet ovat olleet eurooppalaisten kotien ja hotellien perusasioita jo vuosia, ne ovat yleistyneet täällä vasta hiljattain. Saatat tuntea samankaltaisen laitteen, pyyheliinalämmittimen, mutta pyyheliinapatterit ovat hieman erilaisia ja paljon parempia!

Kuten olettaa saattaa, pyyhepatterit pitävät kylpypyyhkeesi varsin lämpiminä, mutta ne tarjoavat myös ehkä paljon arvokkaamman lisähyödyn. Säännöllisen toimintansa aikana pyyhepatterit luovuttavat lempeää, hiljaista ja huonelämpöistä lämpöä. "Pyyhepatterit ovat houkutteleva ja käytännöllinen keino lisätä lämmityskapasiteettia kylpyhuoneeseen", huomauttaa Daniel O’Brian, teknisen alan asiantuntija SupplyHouse.com-verkkokauppiaalta. Voit kuvitella, miten pyyhepatterin kylpyhuoneeseen tuottama lisälämpö voi päivittäin merkitä eroa täydellisen tyytyväisyyden ja suihkun jälkeisen nalkuttavan epämukavuuden välillä.

Pyyhepattereita on kahta tyyppiä – hydraulisia ja sähköisiä. O’Brian selittää: "Hydroniset mallit ovat hyvä valinta, jos kotisi lämpö tulee kattilasta, koska pyyhepatteri voidaan yksinkertaisesti liittää suljettuun järjestelmään." Jos kodissasi on muunlainen lämmitysmuoto – esimerkiksi pakkoilmalämmitys – voit asentaa itsenäisen sähköyksikön. O’Brian huomauttaa, että sähköyksikön etuna on, että sitä voi käyttää ympäri vuoden, myös silloin, kun päälämmitysjärjestelmä on pois päältä." Pyyhepatterin käyttämisen ja siitä saatavien hyötyjen hyödyntämisen kannalta ei tietenkään ole suurta merkitystä sillä, miten se on kytketty taloon. Käyttäjän kannalta kyse on vain viihtyisistä pyyhkeistä ja tiloista.

Alan markkinajohtaja Runtal on suunnitellut ja valmistanut pyyhepattereita jo yli 50 vuoden ajan. Yritys tarjoaa nykyään monenlaisia malleja, ja vaikka sen monet tuotteet tuottavat erilaista lämpöä, niillä kaikilla on sama kompakti, seinää myötäilevä profiili. Runtal-pyyhepatterit ulottuvat vain kolmesta viiteen tuumaa seinästä, joten ne ovat huomaamattomia ja erittäin monipuolisia. Ne sijoitetaan yleisimmin kylpyhuoneisiin, mutta pattereita voidaan käyttää myös eteisessä tai pesuhuoneessa.

Puhtaiden linjojensa ja ajattomien muotoiluominaisuuksiensa ansiosta Runtal-yksiköt sopivat sekä perinteisiin että nykyaikaisiin ympäristöihin. Lisäksi asiakkaita hemmotellaan valinnanvaralla räätälöintivaihtoehtojen suhteen. Patteripaneeleissa voit valita 10 vakiovärin ja 99 mukautetun värin välillä. Voit jopa määrittää yksikön metalliosien halutun viimeistelyn. Toisin sanoen on helppo varmistaa, että uusi Runtal-pyyhepatteri integroituu sujuvasti vakiintuneen huoneen ilmeeseen.

Entä asennus? SupplyHouse.comin O’Brianin mukaan pyyhepatterin asentaminen on DIY-ystävällinen projekti. Hän kuitenkin selittää kytkennän loppuunsaattamisen osalta: "Joissakin sähköyksiköissä on yksinkertainen seinäpistoke, mutta toiset on kytkettävä kiinteästi, ja kiinteä kytkentä saattaa ylittää tyypillisen DIY-asiantuntijan kyvyt." Vastaavasti vesikiertoisen yksikön asentamiseksi "sinun on joko kytkettävä olemassa olevat linjat tai asennettava uusi linja. Kumpikin voi olla pelottavaa jollekin, jolla ei ole kokemusta."

Runtal-tuotteet valmistetaan korkealaatuisesta kylmävalssatusta teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä. Yrityksellä on Massachusettsissa huipputekninen tehdas, joka palvelee Pohjois-Amerikan markkinoita. Kaikki tuotteet on suunniteltu täyttämään amerikkalaiset rakennusvaatimukset, ja niillä on viiden vuoden rajoitettu takuu.

Tämän viestin on toimittanut SupplyHouse.com. Sen faktat ja mielipiteet ovat BobVila.comin omia.