Vihervaara 129

Vihervaaran messutalosta tuttu, upea keittiö kutsuu ruuanlaittoon ja viettämään yhteistä aikaa pöydän ääressä. Kaunis ja arjessa toimiva – tyypillistä. Tässä mallissa sisäänkäynti on siirretty talon päätyyn. Oivallisella sisätilasuunnittelulla neliöihin on saatu mahtumaan jopa neljä makuuhuonetta suuren. Tässä Vihervaara kodissa on läpitalon sijoittuvista oleskelutiloista tehty valoisat ja viihtyisät.

Suurta tilaa jakaa hienovaraisesti keskelle asetettu tulisija, joka tällä. Helposti muunneltava pohjaratkaisu. Kirjasto voi toimia myös tv-huoneena tai vanhempien makuuhuoneena. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa ja. Tämä malli on Kannusplus-perusmallien tilavin koti.

Siinä yhdistyvät käytännöllisten ratkaisut ja Kannustalojen kauneus. Kodissa on kaksi tilavaa vaatehuonetta. Keittiön valoisa erkkeri tuo kotiin ilmeikkyyttä ja yllättävän paljon lisätilaa. Erkkeriin on saatu mahtumaan suuri ruokapöytä ilman, että ruokailutila tuntuu ahtaalta. Talomalli saa sopivasti luonnetta erittäin näyttävästä amerikkalaistyylisestä sisääntuloterassista, jolle on käynti myös olohuoneesta. Tässä kodissa keittiö on katseilta piilossa: lasiset pariovet erottavat sen ruokailutilasta.

Arjen käytännöllisyyttä ei ole kuitenkaan unohdettu, sillä kauppakassit voi. Talossa on runsaasti ulkoterasseja eri ilmansuuntiin. Sisääntulosta näkymä talon läpi. Väliseinäikkunat yhdistävät olohuoneen ja.

Talonmittainen terassi lisää pienen kodin neliöitä ja tilantuntua. Saman pohjaratkaisun Harmaja-julkisivulla löydät Harmaja 90 A mallistamme. Yksikerroksisessa kodissa on kolme makuuhuonetta. Tilojen käyttötarkoitus on tarpeen ja oman arjen mukaan helposti muunnettavissa. Olohuoneesta ja kirjastosta pariovet isolle katetulle takaterassille.

Rinnetalossa kannattaa hyödyntää tontin korkeuserot. Rinneratkaisut suunnitellaan mittatilaustyönä asiakasperheen toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Kaksikerroksinen takaterassi tuo tuulahduksen länneltä. Olohuone osittain kahden kerroksen korkuinen, yläkerrassa isot makuuhuoneet ja viihtyisä aulatila. Tämän Pin-lisäyksen löysi Jessica Skogberg. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin.

Kannustalon valmistama Vihervaara, messukohde 53, on yksi taloista. Sillä on myös pohjoismainen Nordtest-hyväksyntä (NT VVS 129 ). Petteri Vihervaara, corresponding author. Talon rakennuttaminen loppusuoralla. O Ratamäki, P Vihervaara, E Furman, J Tuomisaari. Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan veneily. Hanki veneily edullisesti Nettimarkkina. Teija Vihervaara, metsäasiantuntija, Stora Enso Lisäksi: Innostavia keskusteluja ja kohtaamisia Virkistävää liikkumista luonnossa Yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja. VIHERVAARA -esittely Nurmijärvellä.

Noora Vihervaara ja manageroinnin ja urheilumarkkinoinnin grand old man Erkki Alaja. Ota lähimmästä kirjasta sivu 129. Sivun ensimmäinen kokonainen lause kertoo tulevasta. Anniina Vihervaara, Christian Sergelius, Jenni Vasara, Malin A. Elsing, Pia Roos-Mattjus, and Lea.