Vihaan kissaani

Kissan hännästä voi lukea paljon kissan tunteista. On hyvä merkki, jos kissan häntä kiertyy omistajaansa vasten tai jos se osoittaa ylöspäin tai. Heti kun se saa mut hereille, metelöinti. D omistajat niitä kasvattaa) – ulkoiluttamisen hankaluus.

Valjaiden pukeminen on hankalaa jos kissa ei pidä niistä, ja ulos.

Vesikuppi väärässä paikassa voi sekoittaa kissan pään – hyvää

Vihaan kissaani

Olen niin alkanut inhota sitä, oikeasti ällöttää nähdä se silmissäni. Kun kissoista ei saa enää muuta kuin ahdistusta. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu – MÄ VIHAAN NOITA KISSOJA!

Meillä 2 (ennen niin ihanaa karvapalloa) kissaa ja nyt kun olen tullut raskaaksi mua etoo kissat ihan. Vierailija: "En tajua mitä voisin tehdä!

Kissa palasi kotiin kuolettavasti ammuttuna

Vihaan kissaani

Näin opit tulkitsemaan kissan kieltä. Tiesitkö, että kissat ovat erittäin tarkkoja siitä, mistä ne kulkevat? Jokainen kissojen ystävä tietää, että kissat ovat varsin mainioita otuksia. Niiden käytöksestä voi ihan jokainen meistä oppia, niiden. Kenellä voi olla niin hirveä raivo, että repii kissalta hännän? Tämä kysymys on pitänyt Turranmetsän omakotialueella Lahden Nastolassa.

En vihaa kissoja, mutta kissan omistajia kyllä vihaan tällä hetkellä aika paljon. Miten käy, kun ihmiset jotka karsastavat ja jopa pelkäävät kissoja kohtaavat. Kissan – ja koiranpentujen aivoissa käynnistyy parin viikon iässä sosiaalistumiskausi eli lajin omaksuminen. Kumpikaan ei siis vihaa toistaan. Tutkimuksissa on todettu, että kissat tuntevat esimerkiksi sellaisia meille jokaiselle tuttuja tunteita kuten ilo, suru, pelko, viha ja uteliaisuus. Rikoskomisario Juha Juurinen Itä-Uudenmaan poliisista sanoo, että Leppäkorven kissa-ampuja on mitä todennäköisimmin henkilö, joka vihaa kissoja.

Mulla pistää osaksi vihaksi nämä jutut. Tietysti, jos ei ole valmis vastuutaan kantamaan ja kokee kissan pelkäksi rasitteeksi, niin silloin siitä on. Kiinalaiset näkevät kissan silmistä, paljonko kello on.

Näin tulkitset kissan eleitä ja käytöstä

Vihaan kissaani

Mikä on hyve ihmisessä, ei voi olla pahe kissassa. Olettekos nähneet kissaa vihassa? Kissan liikkuminen yksin ei heti tarkoita, että se olisi heitteille jätetty. Kissa vihaa en koe mutta omistajia ihmettelen. Häntäkieli Häntä heiluu nopeasti = Kissaa ärsyttää. Pajtim Statovcin upea menestysromaani ensimmäistä kertaa näyttämöllä! Sodan jaloista pikkulapsena Suomeen muuttanut Bekim (Toni Harjajärvi) on Kosovon. Kissojen stressiongelmat ovat lisääntyneet.

Eläinlääkärin mukaan syyt kissan oireilulle saattavat yllättää.