Vietnam kohteet

Syrjäinen Con Dao toimi Vietnamin sodan aikana pahamaineisena vankileirinä. Paikka on vielä toistaiseksi hiljainen ja vähemmän tunnettu, mutta kohde. Lue kymmenen vinkkiä Vietnamin kiinnostavimpiin matkakohteisiin. Paikallisten suosima lomakaupunki Dalat kuuluu Vietnamin erikoisempiin kohteisiin.

Rantapallon matkaopas esittelee Vietnamin parhaat kohteet ja kertoo käytännön vinkit matkallesi.

10 vinkkiä: vietnamin helmet

Vietnam kohteet

Lue lisää ja suunnittele lomasi. Ostoksilla viihtyvälle HCMC on paras mahdollinen kohde Vietnamissa. Kaupungin liikennettä on mahdoton hallita, ja toisinaan onkin vain. Da Nang – nouseva kohde luksusmatkaajalle. Vietnamissa odottavat pitkät hiekkarannat, kiehtovat kaupungit Hanoi ja Saigon.

Kun suunnitelmissa on Vietnam matkakohteena, unohda ruuhkaiset kaupungit ja koe unohtumattomat Vietnamin rantakohteet. Nähtävää ja koettavaa Vietnamissa (Aasia) – TripAdvisor: Tutustu Vietnamin suosituimpiin nähtävyyksiin, kaltaistesi.

Matkakohteet ja hotellit vietnam

Vietnam kohteet

Kiinnostavat kohteet ja maamerkit. Vietnam – näe vilkkaiden kaupunkien nähtävyydet ja rannikon luonnonkauniit hiekkarannat. Vietnamin matkat ovat kiehtovia yhdistelmiä kaupunki- ja rantalomaa. Matkakohteet Vietnam – hae ja varaa. Vehreiden suistoalueiden ja riisipeltojen Vietnam viidakkoineen, vuoristoineen ja viimeisen päälle erinomaisina biitseineen on lumoava.

Vietnam on edullinen matkakohde, joka sopii sekä rantaloman viettäjälle että kaupunkilomaa. Phan Thiet on yksi matkanjärjestäjän kohteista. Lue tästä Vietnamissa asuvan suomalaisnaisen suositukset. Maan hintataso on todella edullinen ja sen vuoksi Vietnam on suosittu reppureissaajien kohde.

Vietnamin yhtenä upeimmista nähtävyyksistä pidetään. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. Yhä useammat haluavat päästä tutkimaan Vietnamin trooppisia rantoja. TUIn lomalla lennät Vietnamiin Helsingistä suoralla lennolla.

Etsi hotellit kohteessa Vietnam. Kohteessa Vietnam löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Lento Vietnam: Vertaa ja löydä halpa lento Vietnam ✈ Kaikkien halpalentojen, charter-lentojen ja reittilentojen hinnat Vietnam.

10 parasta nähtävyyttä vietnamissa

Vietnam kohteet

Indokiinan niemimaalla sijaitseva Vietnam on matkailijan aarreaitta. Nha Trang on ehdoton kohde rantaloman viettoon toimeliaalla kiertomatkalla. Pyöräilyä Vietnamin vehreällä maaseudulla, historiallinen Keski- Vietnam, Hanoi ja.