Vetokoukun pistoke sumuvalo

Minä laitoin vetokoukun itse, ja kytkin niin että auton sumuvalo ei sammu. VETOKOUKUN PISTOKKEEN SÄHKÖKYTKENTÄ. Vetokoukun pistoke liitäntäkaavio kun takasumu tappi kytkimellä? Minulla on vahva epäilys, että vetokoukun pistokkeen mikrokytkin kiukuttelee ja aiheuttaa nämä ongelmat.

A4 B5 takasumuvalo ei toimi 12 postausta 9. A3 ja takasumuvalo ei toimi 7 postausta 17.

Auton ja sen perävaunun sekä hinattavan laitteen valaisin

Vetokoukun pistoke sumuvalo

Lisää tuloksia kohteesta overdrive. Yleismallinen kiinnityspelti vetokoukun pistorasialle. Irrotettavan vetokoukun pistorasian asennus. Liitännät: 1 = lataus, 5 = takasumuvalo, 12 =. Kytke johdinkimpun pistoke (5) auton pistokkeeseen (6). Ennen oli katsastusvaatimuksena perävaunun pistokkeen kytkennässä että, kytkentä oli.

Nykyisin EU vaatimusten mukaan täytyy liittimessä 2 olla sumuvalo.

Sumuvalon kytkentä vetokoukun pistokkeeseen

Vetokoukun pistoke sumuvalo

Jonkun aikaan ihmettelin asiaa ja kysäisin viisaammilta, syyksi paljastui vetokoukun sähköpistoke! Siellä on kytkin, jolla auton takasumuvalo. Auton puoleinen perävaunun 7-napainen pistoke. En ole sen enempää selvitellyt, mutta onko tuo. Ainakaan minun Ceedini vetokoukussa ei ole muuta sähkölaitteita, kuin se 7- napainen pistoke. Sen napoihin johtimet kiinnittyvät ilman mitään.

Kun perään kytkee uuden, sumuvalolla varustetun peräkärryn, vilkut eivät toimi ja vain toisen. Pistoke on 7-napainen eikä adapteria tarvitse. Minulla on tuossa profiilin autossa alkuperäinen 13-nap vetokoukku, johon olen. Olen ajatellut vaihtaa Muuliini tuon 13-napaisen pistokkeen. Syypääksi paljastui sumuvalokytkimellä varustettu vetokoukun pisto- rasia, jonka. Eli kun kärry pannaan kiinni, painaa pistoke nastan pohjaan ja erottaa tuon kupari. Varmista, ettei pistoke ole kosketuksessa soraan ja ettei siihen pääse sadevettä.

Autoon kytkettävän hinattavan laitteen valaisimet. Valikoimastamme löydät tuotteita monenlaisiin sovelluksiin, 12V: sta 24V: iin ja 2- nastaisista 15-nastaisiin pistokkeisiin, kaapeleihin, adaptereihin ja. Perävaunun sumuvalon ohjausjärjestys;.

Perävaunun valojen ohjausyksikkö 1553

Vetokoukun pistoke sumuvalo

Kannattaako autoon asennuttaa 13-napainen pistoke vai edelleen vanha 7- napainen. Laadukas varaosa kuin alkuperäinen. Löytyi vielä 2 tuotetta uudessa luettelossa. Erittäin laadukas analoginen varaosa. Se nasta jää aika helposti jumiin, mikäli pistokkeen suojatulppa on.

Sumuvalon johtoa käytetään jatkuvana virtana esim.