Vetoakselin irroitus vaihdelaatikosta

Vetoakselin tumpin vaihdosta 5. Ocu II: Uloimman vetonivelenkumin vaihto 17. Renun vetoakselit on kohtuullisen helppo irrottaa ja asentaa. Vasemmalla puolella akseli on sisälaidastaan kiinni laipalla suoraan vaihdelaatikossa. Nyt pitäisi saada oikeanpuoleinen vetoakseli kokonaisuudessaan autosta irti, elikkä miten se irtoaa?

Voiko vetoakselin irroittaa huoleti automaatti vaihdelaatikosta kampeamalla irti ilman että automaattiöljyä valuu ulos.

Passatin sisempien vetonivelien vaihto

Vetoakselin irroitus vaihdelaatikosta

Tosin nää tykkää tipauttaa vetarin irti vaihdelaatikon päästä aika helposti tuota niveltä vaihtaessa. V70 -00 vetonivelen irrotus 19. V70 -98 sisemmän vetonivelen suojakumin vaihto? V70 D5 v02 kuskinpuolen vetoakseli irtosi sisemmästä. Jos ei lahde kasin vetaisemalla, niin voi joutua kampeamaan vaihdelaatikon ja vetarin valista sopivalla raudalla. Tässä Mehari Clubin julkaisemassa videossa käydään läpi vetoakselin irroitus ja vetonivelen vaihto.

Kuten videossakin mainitaan kannattaa vetoakselin. Ulompaa vetoniveltä ei voi uusia erillisenä, joten sen ollessa rikkoutunut tai liiaksi kulunut on vaihdettava myös vetoakseli.

Focus mk1 vetoakselien vaihto (kuvallinen ohje) repost

Vetoakselin irroitus vaihdelaatikosta

Poikittaiskoneisessa ei ole edes pakoputken lämpösuojia tms. Muutaman sentin se vetarin sisäpää yleensä. Johdanto Vaihdoin Volvo V70 ulomman vetonivelen matkustajan puolelta. Työ oli haastava, koska käytössäni ei ollut nosturia eikä kovin. Tervehdys, Osaako kukaan neuvoa, kuinka vetoakselin saa irroitettua vaihdelaatikosta? Jos auto ravistaa kiihdytettäessä vika löytyy yleensä vetoakselin. Irtonainen vetoakseli laitetaan ruuvipuristimeen, siirretään ulompi.

Kuvissa vetarit paikallaan ja irroitettuna. Seuraavaksi tuli irroittaa vetoakselit vaihdelaatikosta, joka onnistuu voimaa käyttämällä ja. Sitten irroitamme alapallonivelen, koska vetoakseli ei yleensä mahdu. Sitten laskemme vaihdelaatikosta öljyt pois jonka jälkeen voimme. Ei kestänyt kuin 29tkm kunnostetussa vetoakselissa suoja kumi ja rupesi. Ennemmin irrottaa akselin vaihdelaatikosta ja irrottaa nivelen. Kaikkialla suositellaan koko vetoakselin irroittamista, kuten suositeltiin.

Nimittäin silmämääräisesti katsottuna se akselin irroitus ei näytä pahalta, sen. Vaihdelaatikkoon uudet vetoakseleiden stefat. Turbiinin irroituksen jälkeen vetolevyn kiinnityspultit ovat selkeästi näkyvissä. Iso valutusastia vaihdelaatikon alle.

Octavia vetoakselin suojakumin vaihto

Vetoakselin irroitus vaihdelaatikosta

Vetämällä vetoakseli irti vaihdelaatikosta. Tässä vaiheessa vaihteistoöljyt. Tietääkö kukaan, mitä maksaa jos vaihdattaa vetoakselin liikkeessä autoon. No entäs mitä maksaa öljynvaihto? Oikea vetoakselin sisempi nivel on pitänyt ääntä pitkän aikaa.

Kerta se ensimmäinenkin ja tässä on. Puuttuu: vaihdelaatikosta Opas: Passat 3B(G) uloimman vetonivelen vaihto -. Ruuvi painaa vetonivelen lopulta irti vetoakselista. Minulle uutta oli että akseli muka mahtuu tulemaan paikaltaan ilman pallonivelien tms irroitusta. Kiristysmomentti olisi vielä hakusessa vaihdelaatikon pää? Pallonivel ja raidetangonpää irti, ja vetämällä vetoakseli pois(?) vaihdelaatikosta. Mutta millä sen uuden kumin saa pujotettua ehjänä siihen. Projekti alkoi irroittamalla pohjapanssari autosta. Sitten rupesin irroittelemaan vaihdelaatikon pultteja, vetoakseleita starttia yms.

Kuplan vetoakselin liitoskohta vuotaa öljyä laatikon päästä. Valitettavasti vetonivel on kiinteä osa vetoakselia, joten kumi piti vaihtaa. Vetorattaiden irrotus edellytti vetoakselien purkamista. Nimimerkillä kokemusta on ja alkaa toi ketjukopan irroitus hoitumaan melko kätevästi ;D.