Vesipostiventtiili imusuoja

Meillä vanhan vesipostiventtiilin " imusuoja " vuotaa ja päästää siten vettä sisätilaan. Aloin ihmettelemään mihin koko imusuojaa edes tarvitaan. Uusi vesipostiventtiili on suunniteltu siten. Imusuoja eli tyhjöventtiili on laite, joka vesijohdossa vallitsevassa tietyn suuruisessa alipaineessa avaa yhteyden ympäröivään ilmaan ja estää täten. Venttiilissä on virtaussunnassa seuraavat toiminnot: yksisuuntaventtiili, sulkuventtiili, imusuoja ja letkuliitin Ø 13 mm, sulkuna toimii teleskooppikaralla varustettu. Tuote Koko – Pituus Alv0% Aquapost RTK ½" Imusuoja vain Sisäkara Sulkukulma.

Venttiili on tarkoitettu omakoti– ja rivitalojen pihojen. Suositushinta (sisältää alv 24 %). Tarkista hinta jälleenmyyjältäsi. Nykyisissä pikkuvesiposteissa se imusuoja on ulkopuolella, vaikka venttiili onkin sisäpuolella. Vesi menee samassa putkessa kuin venttiilin kara ja vesiposti. Ulkopäin huollettava, jäätymissuojattu metalliavaimella varustettu STF- tyyppihyväksytty vesipostiventtiili. RTK-vesipostiventtiili imusuojin 18DN15.

Vesijohdot, jotka sijoitetaan kylmään tilaan, lämmöneristetään. PALOKALUSTEET JA KASTELUTARVIKKEET. Letkuliittimet ja kastelutarvikkeet. Ulkoapäin huollettava, STF-tyyppihyväksytty vesipostiventtiili. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun. Meiltä syöttösekoitus ja muut venttiilit edullisesti.

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Vesipostin vaihto helpolla pakettihinnalla. Jos et hyväksy evästeitä, muuta. Eikös tuollainen imusuoja kannata poistaa? Itse vesipostissa on jo itsessään takaisku sekä imusuoja.

Aquapost vesipostiventtiili sisältää asennusvalmiin kokonaisuuden ja tarvittavat. Mukana myös: Avain ja imusuoja. Kojeet, joilla on yksilölliset tehoarvot, erotetaan toisistaan kirjaintunnukseen liitettävällä numeroin- nilla esim. Oras vesipostiventtiilin avain iso. VESIPOSTIVENTTIILI 18×450- ulkoapäin huollettava- jäätymissuojattu-. FM Mattsson Mora Group Finland Oy. Tallenna ostoslistasi ja suosikkituotteesi palveluun. Tuotetta ei voi tilata noutomyynnistä Tuotetta ei voi tilata kotiinkuljetuksella.

Pesukonehanan yhteydessä on aina oltava takaiskuventtiili ( imusuoja ), mikäli sitä ei. Tutustu kattavaan ORAS -valikoimaamme. Tilaa tuotteet Kärkkäisen verkkokaupasta helposti ja edullisesti! Pesu- ja allastiloissa on usein myös vesiposti – ja palopostiventtiilejä.

II tiloihin, joissa tarvitaan sekä takaiskuventtiili että imusuoja, asennetaan.