Vesipora jalkahoito

Jokaiselle asiakkaalle tulee olla. Kävin viime viikolla elämäni ensimmäisen kerran jalkahoidossa ja olin äärimmäisen pettynyt. No luulin että kosmetologi raappaa jalat kunnolla. Jalkaterveyttä edistävää jalkojenhoitoa tarjoaa kolmenlaiset koulutetut jalkojenhoidon ammattilaiset. Rekisteröidyt jalkojenhoitajat on koulutettu.

Viimeisimmällä prosessoritekniikalla ja korkealaatuisilla komponenteilla toteutettu nestesumupora täyttää ankarimmatkin.

Mitä eroa on jalkahoidolla ja jalkojenhoidolla?

Vesipora jalkahoito

Jaloittelijat yhdistyksen tiedot ja ajankohtaiset asiat. Käytämme jalkojamme suurimman osan. Kynsien lakkaaminen ei ole terveydenhoitan jalkojenhoidon osa-alue, vaan kuuluu esteettiseen jalkahoitoon. Hoidossa käytän ajan jalkojenhoidon hoitotyöhön.

Jaloille parasta olisi säännölliset käynnit jalkahoitajalla riittävän omahoidon lisäksi. Avoin lahjakortti: Voit itse määritellä. Käytössä on myös vesipora, joka korvaa kovettumien poistossa.

469 master light –jalkahoitolaite master light on kompakti

Vesipora jalkahoito

Teemme koulussa yhtenä hoitona jalkahoitoa, missä asiakkaalta. Koulussa meillä on vesipora sekä normaali kuivapora. Perus- ja kosteuttavat jalkahoidot, varpaankynsien hoito, känsän poisto, tuntotestaus. Perusjalkahoidot sekä vaativampien jalkojen jalkahoidot meillä suorittavat pääasiassa. Vesipora jaloille (uusi!) Pienempi.

Hemmottelevat Spa- jalkahoidot tekevät kosmetologimme. Käytössäsi on huone, moottoroitu hoitopeti, kaikki välineet, vesipora. Oli hassua että näin nopeasti on oppinut koko jalkahoidon. Opin myös miten käytetään sitä toista poraa (ei vesiporaa ). Käytän jalkahoidoissa Jetspray vesiporaa, joka mahdollistaa tehokkaan hoidon ja tuo avun mm. Iho- ja kynsimuutokset ( esim kovettumat, känsät, halkeilevat kantapäät, syylät, sisäänkasvavat kynnet, paksuuntuvat kynnet ) hoidetaan vesiporaa apuna.

Master Light on kompakti jalkahoitolaite spray-toiminnolla. Laite on varustettu korkealaatuisella, hygieenisellä ammattilaistasoisella käsiporalla jalkahoitoja. Tilaa yhteinen jalkahoito kotikäyntinä tai hanki lahjakortti. Nyt jalkahoidossa käytössä vesipora jonka ansiosta jalkahoitotyö tuntuu asiakkaalle mukavammalta. Medisept neste vesiporaan, hajusteeton, 5 L.

Jalkahoitola jalkapohja aloitti akaassa

Vesipora jalkahoito

Kosmetologille, hierojalle tai jalkahoitajalle tms sopiva, 2 moottorinen kotimainen hoitotuoli (sähköinen korkeuden ja selkänojan säätö). Jalkahoitajan kotikäyntilaukku.