Vesiletku 25mm

Edullinen 3-kerroksinen yleisletku puutarhan kasteluun, autonpesuun yms. ToppYellow keltainen PVC-vesiletku: – Kuluttajille ja ammattikäyttöön. Materiaali on PVC-muovia polyesterikuituvahvisteilla. VALITSE MÄÄRÄKSI MONTAKO METRIÄ TARVITSETTeräslangalla vahvistettu taipuisa PVC- letku vedelle ja elintarvikkeille.

Halkaisija: 25 mm Pituus: 20 m Letku. Liittimet pysyvät letkussa, letku on kiertymätön ja pitää käytössä hyvin muotonsa kaikissa käänteissä.

Vidaxl litteä vesiletku 25 m 1 pvc vedenjakelu

Vesiletku 25mm

Vihreä, PVC-muovista valmistettu 1 tuuman kasteluletku, pituus 25 m. Suositeltu enimmäistyöpaine 5 baaria. Klikkaa tuote tarjouslistalle ja pyydä tarjous » Working. Kauniin keltainen ToppYellow (aikaisempi nimi ToppGarden) on laadultaan premium luokan vesiletku. Se on kehitetty laatutietoisille kuluttajille ja.

Brücke Letku PVC:tä, 10 m edulliseen Tokmanni-hintaan vain 14,90. Juoma- Elintarvike- Jäte- vesiletku.

Puutarhan kasteluvälineet – ostajan opas

Vesiletku 25mm

Jätevesiletku kurkkutorviletku Ø 25 mm. LETKU PVC JOUSTAVA LUISIANA 25MM. Helppo taivuttaa ilman että menee lyttyyn. Vesiletku Soveltuu erinomaisesti esim. LETKUNKIR SIIPI 12- 25MM 4 KPL RST.

Letkuliitin suora 1" ulkokierre, 25 mm. Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä. Varastotuotteet lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Yleiskäyttöön paineilmalle ja vedelle.

VESILETKUNSIDE 16- 25MM Alv 24% = 1. Malli on suunniteltu pesuihin, kasteluun, palontorjuntaan ja erilaisiin huoltotöihin. Tarpeisiisi sopivan puutarhaletkun löydät helpoiten Hong Kongin puutarhaosastolta. Huippulaadukas erittäin taipuisa ja kestävä vesiletku. Lisätiedot ja pakkauskoot Sulje lisätiedot. Suojattu auringonvalolta ja pakkasenkestävä. LETKU JA HINTA 1M PÄTKISSÄ, ILMOITA JOS TARVII VÄHEMMÄN.

LÄHTÖ 90° 1" 25mm Yhden tuuman, 25mm messinkiliitin 90 asteen kulmalla.

Toppgreen™ kasteluletku 25 mm

Vesiletku 25mm

Suurempaan puutarhaan hyvä valinta on 16– 25 mm letku. Ohuessa letkussa on pienempi paine. Yleisliitin ½” 20– 25 mm:n letkulle. Ole ensimmäinen tuotteen arvostelija. Kirjaudu sisään nähdäksesi tuotteiden hinnat. Sisältää letku – ja pikaliittimen.

Täyttövesiletkun liittämiseen tarkoitettu adapteri ja puolen tuuman kumitiiviste. Jos vesiliitäntäsi on 20mm ja pesukoneesi vesiletkun liitäntä 25mm, saat. Tämä letku sopii käytettäväksi esim. Pikapalopostien ja kiinteistöjen vesiletku.

Kyllä se aina on sisämitta, poikkeus on pneumatiikka letku esim PA mutta se. Ostin 10 vuotta sitten sisähalkaisijaltaan 25 mm:n kokoista. Teräsvahvistettu letku kestää lämpöä, pakokaasuja ja saniteettikemikaaleja eikä vanhene.