Vesijohtokäyrä

Käytetään hitsattavien teräsputkien liitoksiin. Käyrän koko: ulkohalkaisija 48. Eli onkos kellään hajua että mistähän paikasta sais täällä uudellamaalla noita vesijohtokäyriä, että sais kyhättyä pakosarjat. Monihan tähän rupee tarjoomaan hiiliterästä, mutta niinkuin aikasemmin jossain topicissa mainitsin, niin tuota samaa vesijohtokäyrää monet.

D (5D) tuubikäyriä etullisimmin? EDIT: otsikkoa vähän muokattu tiedon lisääntyessä:lol: Eli ymmärtääkseni tollattia loivemmalla säteellä tehtyjä mutkia on olemassa mutta ei. Valuraudan helppous alumiinin vaikeus 6. Itte kävelisin johonkin putkiliikkeeseen ja hakisin vesijohtokäyriä n. Lisää tuloksia kohteesta forums. Onkos kukaan ostanut viimeaikoina hitsattavia teräskäyriä pakosarjan tekoon.

Mietin vaan, että onko oikeasti hinnat noin paljon nousseet. Lisäksi noita vesijohtokäyriä ei muita kokoja tahdo ollakaan, paitsi niitä liian isoja, jotka ei sitten enää toimi turbosarjassa haluamallani tavalla. Nimimerkki Kipp projektissa näyttäs olevan aika sivakan näköne omavalmistesarja. Ilmeisesti melko paksuseinämäistä tavaraa sais olla. Ootko kysyny LVI liikkeet läpi? Nuo käyrät mitä mulla on vesijohtokäyriä mitassa 42,4×2,6 eli sisämitta on 37, 2mm. Ja tuota 33mm sisämitalla olevaa mull ei ole tullut vastaan. Itse oon käyttäny noita valmita vesijohtokäyriä kun ei ne maksa juuri mitään.

Ne on tarpeeksi paksulla seinämällä. Tietty jos itse saa väänneltyä. Askaruttaa vaan miten on kestänyt pakosarjat "kiinteällä" noin 1m mittasellä dp: llä Nykyinen pakosarja on vesijohtokäyrästä tehty ja hitsattu. Kellään ideoita mistä saisi (edullisesti) muuta mutkatavaraa kuin noita vesijohtokäyriä? Sitten toinen asia on jos putkeen tehdään kovasti noita.

Pakoputkena toimii siis parit 40mm vesijohtokäyrät ja pätkät suoraa putkea, päätteenä 900CBR:n vakiovaimennin. Imukaula tulee yhdestä vesijohtokäyrästä johon jyrsiään paikka suutinholkille. Pakosarjan Marko valmisti itse vesijohtokäyriä hyödyntäen. Myös 2,5-tuumainen pakoputkisto on omaa tuotantoa. Vaimentajia putkessa on vain yksi. Suomi-tyyliin kasa vesijohtokäyriä joista ihan migillä hitsattiin sarja kasaan. Pientä siistimistä lopuksi, aluskeraami alle ja BlackSatin pin- taan. Parisenkymmentä vesijohtokäyrää tuli noudettua Vesijohtoliike Tohomanderista järvenpäästä, on erikokoisia mustia mutkia ihan hyllyt.

Olishan imusarjan voinut helpomminkin tehdä. Ennenvanhaan hyvään aikaan sen olis vetästy rälläkällä parista vesijohtokäyrästä ja se olis ollut siinä. Vesijohtokäyriä löytyy myös laatikollinen, eli eiköhän noista sarjat saa väännettyä. Click image for larger version Name:. Ajattelitko ottaa Black&Decker -alustasarjan käyttöön edessä, vai hankkia uudet jouset?

Nyt sitten vaan vesijohtoliikkeestä 42.