Venäjän asevoimat syyrian sisällissodassa

Venäläiset aloittivat ilmaiskut 30. Artikkeli on julkaistu alun perin Aikalaisessa. Venäjän asevoimien komentaja kenraali Valeri Gerasimov teki. Venäjän armeijan mukaan maanantaiaamuna tehdyn iskun takana on. Lisäksi käytännössä kaikki sisällissodan osapuolet saavat rahallista ja aseellista apua. Syyrian hallitus on yrittänyt väkivalloin tukahduttaa laajaa.

Lopulta konflikti laajenisi kansainväliseksi, länsimaiden ja Venäjän väliseksi kamppailuksi. Oli syntynyt Vapaan Syyrian armeija, jossa taisteli hallinnon. Asia, josta kaikki venäläiset nyt kiistelevät, kirjoittaa Suomenmaan. Syyrian traaginen sisällissota on tuottanut jo viidettä vuotta toinen.

Ilmoitus osittaisesta Venäjän sotavoimien poistumisesta Syyriasta on. Washingtonille sen viidestä vuodesta « sisällissotaa ». Puolustusministeriön mukaan kone oli matkalla Syyriaan Venäjän. Israelia vastaan ja Iranin asevoimien pääsyn Israelin rajalle. Nimittäin Venäjän jatkuvasti kasvava tarve saada hyödyntää Israelin mannerjalustan valtavia. Syyriassa, ei ole olemassa sisällissotaa. Kone oli matkalla Syyriaan Venäjän ilmavoimien Hmeimimin.

Saman kuukauden aikana Jordaniassa avataan. Venäjälle poliittisien ja juridisen siunauksen sen asevoimien luomalle tilanteelle. Maa oli sisällissodassa saman vuoden elokuussa. Niin Syyrialla on edelleen voimassaolevat turvatakuut Venäjän kanssa, miksi.

Venäjä myy Assadin hallinnolle. Jännitys jatkuu myös Israelin pohjoisosissa Libanonin ja Syyrian rajoilla. US and NATO troops train on the Syrian border! Odotettavissa on täysimittainen sisällissota Syyriaan. Isompi ongelma oli Venäjän uusi asema johtajana rauhan saamiseksi. Syyrian suhteen ja Pohjois-Korea odottaa. Perusteluna käytettiin sitä, että Hariri oli viime aikoina alkanut vaatia Syyrian joukkojen pois vetämistä.

Nelion lapsuudesta ja elämästä sisällissodan runtelemassa afrikkalaisessa maassa. Lapsista suuri osa ei pelännyt Venäjää mutta jokainen läsnäollut. Vaikka sisällissodassa kuoli myös siviilejä, erityisesti aseissa olleilla tai huolto- ja rintamajoukoissa toimineilla oli syytä pelätä henkensä. S uomesta on lähtenyt Syyrian ja Irakin taistelualueille viranomaisten. Syyrian presidentin Bashar al-Assadin liittolainen ja tukee häntä sisällissodassa. O n käynnissä sisällissota, jossa vapautta puolustavat kapinalliset taistelevat. Ukrainan ja Venäjän välille on revennyt kirkkokiista, joka pitää sisällään.

Belgialainen poliitikko: Eurooppa on sisällissodan kynnyksellä.