Vauvan sukat ilman kantapäätä

Sukan voi neuloa ilman kantapäätä. Sukkia käytetään osastoilla ja annetaan lahjaksi kotiin lähteville vauvoille. Vauvan sukka ilman kantapäätä OLYMPUS DIGITAL CAMERA. Kohoneulekuvioiset villasukat naiselle Novita Nalle -langasta.

Putkisukissa ei neulota kantapäätä ollenkaan.

Neuleohje: villasukat lapselle tai aikuiselle

Vauvan sukat ilman kantapäätä

Taina Mustonen neuloi villasukat sukkelaan ilman kantapäätä. Joustavat putkisukat sopivat kaikille. Jos kantapään tekeminen tuntuu. Pitkät varret pitävät sukat jalassa Pitkien varsiensa ansiosta vauvansukat pysyvät hyvin jalassa.

Jatka sileää neuletta ilman kavennuksia. Jatka kavennuksia, kunnes työssä on jäljellä kantapään kohdalla 18 s.

Villasukat ilman kantapäätä novita nalle

Vauvan sukat ilman kantapäätä

Neulo vauvalle lämpimät villasukat. Ryppyvarsien ansiosta sukat pysyvät hyvin pikkutemmeltäjän yllä. Joskus marraskuulla etsin epätoivoisesti vauvan sukkien ohjetta, jos muistatte. Nilkan taipeeseen ei jää myttyä eikä kantapää kiristä. Vauvan ensimmäisten villasukkien juju on värikäs kantapää. Nämä sukat on neulottu villa- puuvillasekoitelangasta. Tarina kertoo, että putkisukan ohje on jo hyvin vanha. Sodan aikana lotat neuloivat paljon ja tarve oli suuri.

Sukka, jossa ei ole kantapäätä oli nopea neuloa. VAUVANSUKKIA SAIRAALAAN Sukkia kerätään synnytyssairaaloihin. Tuossa pari viikkoa sitten esittelin vauvalle tehdyn Jässikkämyssyn. Lankaa jäi edelleen jäljelle, joten päätin tehdä vielä vauvan villasukat.

Liebster Award Miehen rakkaus Kasvua hormoneilla vai ilman? Nämä on tehty suunnilleen samalla ohjeella kuin aiemmat vauvan töppöset, mutta vielä. Töppösissä erityisesti varsia kehuttiin, koska niillä sukat saa pysymään hyvin jaloissa.

Minkälaiset villasukat parhaat vauvalle?

Vauvan sukat ilman kantapäätä

Välikierros ilman kavennuksia (käännytään kavennuskohdista). Tee kärkikavennukset nauhakavennuksena ilman välikerroksia. Anna nyt hyvänen aika uusavuttomalle YKSINKERTAISET ohjeet villasukan kantapään tekoon. Ajattelin kutoa syntyvälle vauvalleni villasukat,kertokaas käsityöihmiset minkä. Tässä DROPS videossa näytämme miten tehdään neulottuun sukkaan diagonaalinen kantapää. Aloita seuraavalla oikean puolen kerroksella kavennukset. Neulo kunnes jäljellä on annettu.

Silmäillä koko ohje ensin läpi, niin saat kokonaiskuvan sukan. Varren jälkeen neulotaan kantapää, jonka osat ovat kantalappu ja kantapohja. Jatka neulomista, ilman kavennuksia ja lisäyksiä – suoraan, suoraan. Villasukan kantapää onnistuu kokemattomaltakin neulojalta, kun pääsee.

Lohdutuksena on, että toisen sukan neulominen tuottaa jo. Tämän jälkeen neulo välikerros, eli normaaliin tapaan kaikki oikein ilman kavennuksia. Nostalgia- villasukat on neulottu 7 Veljestä -langasta, jota on terästetty sinisellä. Ohjeessa on neljä kokoa ja vaihteeksi toisenlainen kantapää. Puuttuu: ilman Jokiläänin Tekstiili: Kierresukat ilman kantapäätä jokilaanin-tekstiili. Helpot sukat neuloa, koska mallineuletta toistetaan koko sukan matka. Ei tarvitse opetella kantapään neulomista.

Ensin tutustumme erilaisiin villasukkiin ja. Sukat ilman kantapäätä eli putkisukat. Menekki: vauvan sukat 50 g, lapsen ja naisen sukat 100 g, miehen sukat 150 g. MarjoRie: Putkisukat ( sukka ilman kantapäätä ). Nukkumaan mennessä usein palelee jalkoja ja pitää laittaa sukat, tietysti ne ensimmäisenä. Puuttuu: vauvan Siskoneule: Ohje vauvan villasukkiin siskoneule.

Lankaa näihin kuluu hyvin vähän, joten sukkien neulominen on.