Vauvan sukan kantapää

Nämä sukat on neulottu villa-puuvillasekoitelangasta. Pitkät varret pitävät sukat jalassa Pitkien varsiensa ansiosta vauvansukat. Aloita seuraavalla oikean puolen kerroksella kavennukset. Neulo kunnes jäljellä on annettu.

Neulo vauvalle lämpimät villasukat.

Neuleohje: vauvan villasukat

Vauvan sukan kantapää

Ryppyvarsien ansiosta sukat pysyvät hyvin pikkutemmeltäjän yllä. Villasukan kantapää onnistuu kokemattomaltakin neulojalta, kun pääsee muutamasta äplingistä ohi. Uusi sukkakirja auttaa, mutta tumpelolla. Sukkien ohje on omasta päästäni.

Nämä villasukat vauvalle tein ihan samalla ohjeella kuin millä olen tehnyt sukkia. Kevätpusu- sukat Novita 7 Veljestä ja 7. Jos haluaa kantapäähän ja kavennuksiin tarkempia ohjeita niin itse olen katsonut.

Ohje: neulo vauvan ensimmäiset villasukat

Vauvan sukan kantapää

Nyt on toinen sukka valmiina ja toinen vielä pitäisi tehdä. Kärjen kavennuksen voi aloittaa, kun mittaa kantapäästä on. Kantalapun silmukat jaetaan kolmelle puikolle: oikean puolimmaiselle puikolle 6 silmukkaa. Vauvan sukan pituus on noin 9 cm. Jatka sileää neuletta, kunnes jalkapohjan pituus kantapää mukaan lukien on 8 cm. Liian karkeaa Seika veikka vauvan sukiksi. Aloita kantapää: Yhdistä kaksi puikkoa (puikot 1. ja 4.).

Taito Etelä-Pohjanmaa – Junasukkaohje. Suloiset Käts-villasukat lämmittävät vauvan varpaita. Silmäillä koko ohje ensin läpi, niin saat kokonaiskuvan sukan. Varren jälkeen neulotaan kantapää, jonka osat ovat kantalappu ja kantapohja.

Oheiset sukat on neulottu 3 mm:n puikoilla ns. Jaa sitten kantapään s:t taas 1. Lyhennetyin kerroksin neulottu sukan kantapää eli tiimalasikantapää. Esimerkkisukassa kantapää on sileää neuletta ja sitä neulotaan 1. Tee kärkikavennukset nauhakavennuksena ilman välikerroksia.

Vauvan kuviolliset sukat 2

Vauvan sukan kantapää

Sukan valmis pituus kantapäästä kärkeen on 13 cm. Neulo molempiin sukkiin vahvennettu kantapää johon löytyy ohje mm. Tosiaan tuo jalkaterän kuvio on mitoitettu noille vauvan sukille. Vauvarahan saaneet ovat pitäneet tätä hyvänä eleenä taloyhtiöltä. Kunnissa on viime vuosina maksettu vauvarahaa syntyvyyden.

Jos olet vielä aloittelija villasukan neulomisessa tai haluat tarkistaa perusohjeesta jotain. Kolme tapaa neuloa kantapää – katso video-ohjeet. Reippaat sukat kahden parin paketissa, jossa kuvioliset ja yksiväriset sukat kontrastivärisillä varpailla ja kantapäillä. Pdf-tiedostoja voi katsella esimerkiksi Acrobat Readerin avulla. Ohjelma on ilmainen ja voit imuroida sen Adoben sivuilta.

Junasukat eli ryppyvartiset vauvan villasukat ovat yksi suosituimmista kotimaisista. Menekki: vauvan sukat 50 g, lapsen ja naisen sukat 100 g, miehen sukat 150 g. Alumiinioksidia Märkähiontaan ekstrand bil ab östersund. Parivaljakosta sukeutui kotimaisen elokuvan rakastetuin romanttinen pari, joka teki yhdessä vielä yksitoista elokuvaa. Materiaali: 25 g vauvavilla, koska se on mukava ja pehmeä.

Mesh: Virkkaa puolin paitsi sukan kantapää. Oikeanmittainen kantalappu tekee kantapäästä napakan ja sukka istuu hyvin jalassa. Käsityöpajassa on opeteltu tekemään mm.