Vauvan ainaoikein haalari

Lataa ohje (pdf) Gjestal Baby Ull Viking Baby Ull Ciao Trunte. Neulo reunasilmukat aina oikein sekä oikealla että nurjalla ja muilla silmukoilla joustinta. Luo keltaisella langalla paksummille puikoille 64(70)74 s ja neulo ainaoikeaa ensin 11 krs. Aloita toisen lahkeen suusta: Luo valkoisella 40(42)44 s ja neulo.

Neulo nurjalla oikeat s:t oikein ja nurjat s:t nurin.

Neulottu vauvan haalari ohje

Vauvan ainaoikein haalari

Sileä neule: neulo s:t oikealla oikein ja nurjalla nurin. Tulosta ohjeet vauvan haalariin, joka on neulottu Novitan Puuvilla-bambu – langasta. Lapsen käytännöllisessä kuvioneulehaalarissa on nostalginen perinnekuvio. Haalari sopii tytölle ja pojalle.

Taaperoiden mekko ja takki Blend bamboo -langasta. Vauvan vaatteet voi neuloa myös itse.

Vauvan neulottu haalari novita nalle luontopolku ja wool

Vauvan ainaoikein haalari

Jatka kohoneuletta tasona ja neulo molemmissa reunoissa (= etureunoissa) kahdella silmukalla ainaoikeaa. Vauvan haalari Nallesta ja Nalle Taikasta. Vauvan ainaoikein – haalari Koko: 3 (6) 9 (12) kk Lanka: vauvalankaa, esim. Yläosan ainaoikea neule joustaa kivasti pituussuunnassa tarjoten hieman pelivaraa, mikäli synnytän sen 5,5-kiloisen sokerivauvan, josta viime. Novitan sivuilta löytyy myös muita todella kauniita vauvan haalareita, joista. Housut neuloi myös melko nopeasti, koska aina oikein harmaata. Novita Oy – Neulemalli: Vauvan neulottu haalari. Pitkähihainen takki ainaoikein -neulosta pehmeästä puuvillasta.

Inventaario tehdään varmistaaksemme tuotteiden. Kuvassa vielä havainnollistettuna haalarin kanssa. En sitä kyllä noin käytä vauvalla mutta suurinpiirtein noin. Mieheni sisko sai vauvan, joten päätin antaa tämän neuletakin uudelle. Ainaoikein neule on siitä hyvä.

Mutta muuten passeli, RRrrakastan ainaoikeaa! Vauva olisi mahtunut haalarin lahkeeseen.

Vauvalle lämmikettä: totoro

Vauvan ainaoikein haalari

Ajattelin että ainaoikein -neule olisi armollisempaa kuin sileä oikea mutta samalla tavalla siinä. Omalle pojalle kaksi vuotta sitten tehdyt haalarit oli ainaoikeaa ja malleiltaan tosi. Kun näin onesie- haalareita myynnissä ensimmäisen kerran, olin järkyttynyt. Vauvat, nuo pienet paskiaiset, saavat nauttia tästä olosta aina, eikä kukaan syyttele niitä. Päinvastoin, vauvojahan aina oikein kehutaan kilpaa. Lisäosa on neulottu ainaoikein neuleella 10 silmukalla. Minkälaisia tarvikkeita meinaatte itse vauvalle tehdä?

Nuo villahaalarit ovat tainneet olla tosi hyviä, olen veljien lapsille jo. Luo napinläpisilmukat seuraavalla kerroksella uudelleen ja neulo vielä ainaoikeaa 1 cm. Myssy kävi yhden kuukauden ikäisestä vauvasta yli 1-vuotiaalle, joten sille riitti kunnolla käyttöä. Neulotun myssyn kudoin aina-oikein -neuleella kaksinkertaisella.

Se on vekkuli, lämmin haalari, jonka sisään vauva hukkuu ja valuu. Koko tilkkupeiton taakse ompelen puuvillakankaan, jottei villalanka turhaan ärsytä vauvan. Paitaosuus ainaoikein neuletta, helma ja hihansuut resoria. Suurin osa haalarista on neulottu sileällä neuleella, housun lahkeet.