Varusteleka intti

Valikoimamme valitut palat, nämä paikkaavat jaetun varustuksen puutteita tai muuten vain tekevät päivittäisestä elämästä intissä tai kertauksissa vähän. Suomen intti on hieno juttu, olit sitten muisteleva veteraani, innokas reserviläinen tai fanaattinen armeijaroinan keräilijä niin täältä sitä saa, kunnon SA rojua! Armeijaylijäämää, tunnettuja merkkejä ja. Ratkaisu on tietty intin legendaarinen M62! Kuten moni tietää, on päiväpeitolla intissä tasan kaksi tarkoitusta, eli päiväpeitto punkkaan ja sitten se pinkka.

Näistä tärkein on tietenkin pinkka, eli kuvassamme. Vertailukappaleena intin vanhat harmaat pakkashousut, joiden säätöihin ei tarvinnut. Elikkä mitä ottaa mukaan kun lähtee inttiin? Mites noi vaatteet saako ottaa. Intissä kiertää kirje, jossa räyhätään vääränväristen kansallislippujen käytöstä, ja kuinka niitä käyttävät pitää heti. Varustelekan myymät BW:n hansikkaat. Intissä se tulee maistumaan sitten vähän enemmän:D. Itse kun menin kertauksiin niin käytin sitä varustelekan m05 kokotaulukkoa.

Ylipäätäänhän intin sukat on tarkoitettu käytettäväksi saapassukan kanssa, ympäri vuoden. Nykyään taitaa olla erikseen vielä normaalia. Miten kokonaiselta tuvalta on voinut hävitä intin seikkailijahatut? Armeijan oma osuus markkinointiin oli 6-9-12 INTTI ON JEES! Vaatteet, kengät, reput, mitä vaan, kaikkea löytyy ja halpaan hintaan. Suurin osa intin vetimistä on sellaisia, ettei niille löydy juuri käyttöä siviilissä. Varusmiehet eivät itse aio hankkia kotiin M05:sta ainakaan heti intin jälkeen.

Mäenpää myöntää, että kumisaappaat ovat myös ikäviä käyttää hellesäällä. Muut asiasanat: Puolustusvoimat, Intti, Armeija, Alokkaat. Kaupan päälle tulee Taccon huo. Inttiin liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Puuttuu: varusteleka Kurkkusalaattia kaikille!

Varusmies – Varusmies-lehti varusmieslehti. Radio Rock on omapäinen, hauska, itsevarma, yllättävä, tyylikäs, eikä kuitenkaan ota itseään liian vakavasti. Lisää muistilistalle Poista muistilistalta. Eikä mitä tahansa intin kulahtanutta jakotavaraa, vaan upouusia, tehtaan. Naisten intti voi olla rankka: Yli puolta kiusataan, yli neljännestä. Kyseessä siis se sama wanha reppu, joka monelle on tuttu intistä! SA- int (Suomen armeijan) suojasidepakkaus ei sovi pienten haavojen paikkaamiseen, vaan. SA- int suojasidepakkauksesta löytyy 4 kpl 35 x 25cm suojasidettä, 2 kpl 35 x 50cm suojasidettä ja yksi 70 x 50cm.

Vasemman narun vieminen lenkin alta kuvitettuna. Kuvitetut ohjeet paracord-rannekkeen. Viikon polttava puheenaihe on ollut kasvisruoan lisääminen intin ruokalistaan. Varmaan ihan asiallisia jos tollanen varusteleka – intti -vintage-tier tyyli on se oma juttu. Tänään tuli haettu Hong-Kongista SA- INT väliasu (Nallepuku). Tänään saatiin kovan työn takana ollut toinen salmiakki rintaan.

Tällä videolla kerron mitä varusteita inttiin kannattaa ottaa mukaan helpottamaan. En tiedä onko armeijan kalsareissa tämä persusasia huomioitu, mutta ainakaan intin t-paidat ja sukat eivät minulla ole kymmenessä. Satu Pääkkönen osallistui viikonloppuna Sotinpurossa MPK:n Intti tutuksi naisille. Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta.

Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika.