Varjoyrtti

Happamassa maassa viihtyvä varjoyrtti soveltuu alppiruusujen ja hortensioiden aluskasviksi, sillä niillä on samanlainen kasvupaikkavaatimus. Kukkii kevätkesällä huomaamattomin valkoisin kukin. Annetaan mieluiten olla samalla paikalla häiritsemättä. Voidaan käyttää reuna- ja aluskasvina.

Koira tallata lomposti vielä lisäksi sen. Kaunis kiiltävä ikivihreä lehdistö.

Siniunikon: kevätkaihonkukka

Varjoyrtti

Hyvä varjopaikan maanpeitekasvi. Valkoiset vaatimattomat tähkäkukinnot toukokuussa. Kukkii vaaleat kukinnot touko-kesäkuussa. Sopii alppiruusujen ja hortensioiden aluskasviksi. Viihtyy varjoisessa tai puolivarjoisessa paikassa.

Varjoisien paikkojen maanpeitekasvi. Kasvualustaksi sopii runsasravinteinen hapahko multamaa.

Varjoyrtti pachysandra terminalis

Varjoyrtti

Pitää kosteutta pidättävästä maasta mutta ei seisovasta. Sen kasvustot ovat kauniita kiiltävien, ainavihantien ja koristeellisten lehtien ansiosta. Kasvutapa pysty ja rönsyilevä, muodostaa mattomaisen peitt&au. Tuote on myynnissä vain myymälöissä.

Kasvupaikka: puolivarjo – varjo, runsasravinteinen hapankin puutarhamaa. Pachysandra terminalis, varjoyrtti. V-VI Koristearvo on ainavihannissa, kiiltävissä lehdissä. Varpumainen, peittävä kasvutapa.

Erinomainen ikivihreä peittokasvi varjoisalle paikalle. Osta verkkokaupastamme ja myymälästämme! Kukinto: valkoiset, pienet kukat. Hyvin menestyessään varjoyrtti on peittävä, koska se on tiheäversoinen ja versoissa lehdet ovat kiehkuramaisesti. Klikkaa kuvaa nähdäksesi isomman version. Limenvihreät lehdet, maanpeitekasvi.

Tämä tuote vain Puutarhakeskuksesta. Idätysohjeet tulevat oston yhteydessä.

Varjoyrtti ’green carpet’

Varjoyrtti

Ei tarvitse kylmäkäsittelyä, itäminen alkaa 17 pv. This Pin was discovered by Maria Jii. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Varjoyrtti on ainavihanta varjoisten ja puolivarjoisten paikkojen peittokasvi. Varjoyrtti ei ole oikeastaan perenna, vaan ainavihanta varpukasvi. Vinkkejä maanpeittokasvien valintaan. Perennat: pikkutalvio, varjoyrtti, kurjenpolvet, maksaruohot, grönlanninhanhikki. Ikivihreä puolivarjon ja varjon peittokasvi.

Kasvaa hitaasti mutta tiheänä mattona peittää halutun alan todella tiiviisti. Ainavihanta varjopaikan koristeellinen peittokasvi. Mitättömät kukat, toisinaan valkoisia marjoja. See what people are saying and join the conversation. Kevätkaihonkukka,käenkaali ja varjoyrtti. Lehdet varren latvassa, tiheässä, kierteisesti. Top 3 maanpeitekasvit varjoyrtti toukokuu. Glosbessa, ilmaisessa online- sanakirjassa.

Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä.