Varjostusverkko rulla

Olemme istuttaneet useita tuijia pihallemme. Uusimmat istutukset ja viime kesänä tehnyt siirrot halusimme suojata kevätauringolta, jotta tulijat eivät kuolisi. Myymme kankaat aina rullasta metreittäin. Saat juuri tarvitsemasi määrän.

Myös jopa 80 % varjostavaa varjostusverkkoa saatavissa ja useita leveyksiä jopa 20 m. Verkko voidaan levittää suojattavien kasvien päälle jo syksyllä ja se on syytä poistaa. Suojaa kasvisi voimakkaalta aurongolta. Täältä löydät sopivat tuki ja sidonta tarvikkeet! Kankaat valmispaloina, sekä myös rulla tavarana. Hankkijalta harsot, verkot, katemuovit, katekankaat, hyönteisverkot, lintuverkot, biohajoava katemuovi ja paljon muuta. Tilaa verkkokaupasta tai soita myyjällesi.

UV-suojattu vihreä varjostusverkko. Varastosta ei löydy pyydettyä määrää. Halutessasi voimme ilmoittaa, kun pyydetty määrä tuotetta. VARJOSTUSVERKKO 360 x 280cm – Suojaa ikivihreät kevätauringolta! Sijainti, Tuotenimi, Tarjoushinta, Saatavuus. PE peitteet rullat Pressu tai tarp, on suuren arkin vahva, joustava, vesitiivis tai.

Rikkakasvit: – puhtaana pito auttaa. Voidaan käyttää hetkellisesti varjostusverkkoa. Varjostaa 75% aurinkonvalosta Helppo asentaa ripustuskoukkuja apunakäyttäen Ripustuskoukut mukana. Tehokas varjostusverkko suojaa herkkiä kasveja kesän kuumimpina päivinä. Helppo siirtää ja asentaa mukana tulevilla. KAUPPAEläinverkko Zn (hitsattu) 50 metrin rulla.

Varjostusverkko 3,6×2,8m, Muu piha ja puutarha, Piha ja puutarha. Asetamme ruukkujen alle tukevat rulla -alustat, jotta ruukkuja voi tarvittaessa. Sisäpuolisen hapensaannin turvasin tipauttamalla etu- ja takaseinälle rullat. Natura-Garden suodatinkangas on polypropeenista valmistettua kuitukangasta, joka läpäisee hyvin vettä ja ilmaa Estää maalajien sekoittumisen Vähentää. Kompostoituva, erittäin imukykyinen. Kaksinkertaiset varjostusverkot suojaamassa.

Toisin kuin aiemmin lähdet eivät rullaa nyt pitkittäin, vaan poikittain. Puutarhojen kannalta synteettinen varjostusverkko on kiinnostava. Rulla on puristettu ja kangas on sidottu tukkeihin ja poikkipalkkeihin. Aitaverkkoja tuli tilattua vähän enemmänkin Päivän hullu avajaistarjous vain Hämeenlinnan Terrassa. Myydään Huom isot myynnissä, rullat verkkokaupasta KERNIT Esillä. Keinonahka peitteet kumimatot venemuovi, varjostusverkko hallaharso. Napauta ruutua kahdesti zoomataksesi.

Raakapontti RPL 23 x 95 mm Päätypontattu.