Varavirtalähteen lataaminen

Vastaamme mielellämme kaikkiin varavirtalähde -aiheisiin kysymyksiin. Kun varavirtalähde on tyhjä, voit ladata sen aivan kuten lataat puhelimenkin. Tiesitkö, että varavirtalähdettä voidaan käyttää myös muiden laitteiden, kuin älypuhelimen lataukseen? Osa malleista on riittävän tehokkaita lataamaan kameran. Kun olet koko päivän liikenteessä pistorasioiden. Laitteella on useita eri nimityksiä – powerbank, matkalaturi, varavirtalähde. Häviöiden vuoksi varavirtalähteellä lataa mobiililaitteen akun, joka on noin 60– 80 prosenttia sen nimellisestä kapasiteetista.

Moi, Täältä varmaan vois löytyä vastaukset muutaman askarruttavaan kysymykseen. Pitäisi jonkinlainen power bank hankkia, kun pitää saada. Mihin pitää kiinnittää huomiota varavirtalähdettä hankkiessa? Pakkasella varavirtalaitteella lataaminen on hitaampaa. Mikrobitti testasi suosituimmat varavirtalähteet, joiden ilmoitettu kapasiteetti. Tämä varavirtalähde eli Powerbank (myöh. Powerbank) on tarkoitettu. Ladataan tietokoneesta USB-liittimestä, mutta varavirtalähteen latausliitin on.

Lähetettävissä: Heti yli 25 kpl. Ah:n suuren kapasiteetin ansiosta tämä varavirtalähde on tarpeeksi tehokas lataamaan niin älypuhelimen. Akkutoiminen varavirtalähde lataa kännykät ja tabletit helposti matkalla ja kesämökillä. Tehokkaimmista riittää sähköä jopa yli kymmeneen. Waven valikoimasta löytyy eritehoisten varavirtalähteiden lisäksi mm.

Laitteesta löytyy USB-liitin lisävirtalaturin lataamista varten ja. Powerbank tai varavirtalähde on nykyään tuttu näky. Power bank, huulipunan muotoinen – Lataa mobiililaitteesi varavirtalähteen avulla myös liikkeellä ollessasi. Lataa matkalaturi täyteen kotona joko tuottee. Käytä varavirtalähdettä vain sellaisten mobiililaitteiden lataamiseen, joiden tulojännite on vähintään 5 V. Erityisesti kannettavien tietokoneiden lataamiseen suunniteltu virtapankki. Tällä varavirtalähteellä lataat kaikki laitteesi nopeasti. Varavirtalähteen lataaminen USB:n kautta.

Koekäytössä Voimapankki Maxi – varavirtalähde. Yhtä aikaa voi siis ladata kahta vempelettä, joiden lataaminen USB-kaapelilla onnistuu. Osa valmistajista suosittelee lataamaan järeät varavirtalähteet 2,1 ampeerin virran antavilla latureilla, joita käytetään esimerkiksi tableteissa. Lisäksi laite sisältää latausportteja ja sisäänrakennettuja kaapeleita Applen Lightning, USB-C ja Micro. Ah varavirtalähde, jolla lataat jopa 3 puhelinta tai yhden puhelimen ja yhden tabletin Kaksi laitteiden latausporttia, joista toisessa nopea, jopa 2.